• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar banada yardımcı olun lüflen

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
96
İçel Mersin
arkadaslar bu ay adetim cok az oldu suan adetımın 12cı gunu ama halen az az olmaya devam edıyor aranızda boyle olan varmı bır yardımcı olsanız ne yapmam gerekiyor

arkadasım adetın nıye 12gun suruyo bu normal degıl,bıde kesık kesık olman tuhaf hemen bı doktora basvur allah korusun dusuk falanda olabılırr

canım belki rahiç içi bi yaran olabilir bi dr görünmende fayda var iltihap ta olabilir muayene olursan drun söyler sana..

bilmiyorum busefer nıye boyle oldu herzaman en fazla 7 gun surerdi adetim normalden 1 hafta gectı test yaptım negatif cıktı sonra adetim az az olmaya basladı halende devam edıyor hemde adet sonu gıbı deyıl kırmızı yani testte cıkmamıs olabılırmı yaa

canım bende farklı bir sorun olabilir gibi geliyor dr gitmen gerekli o yüzden kesin bişey söylemek zor... ama genelde ya kisttir bende mesela kist vardı bir kaç ay önce adet kistleri hem adetimi geciktiryordu hemde kanama tam sokülmüyordu ama sen bi dr git ultrasyonda baksın canım

canım ben geçen aylarda adaçayı içmiştim adet olduktan ve bittikten sonra kahverengi lekenme şeklinde kanamam olmuştu... heraldee onlardan olsa gerek canım belki için temizleniyordur olabilir canım hayır içenler daha iyi bilir gerçi hayıt içen bi arkadaşımda aynı senin gibi....

canım bence bu hafta dr görünmelisin belki ciddi bişeydir yani en azından ilaç kullanırsın dr git canım

Back