- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
canım ben saçımı önce palette yoğun renk açıcı ile akıttım rengi çikolata kahveden daha açık bir kahveye döndü bakırlı gibi oldu. açıcıyı çok bekletmedim. daha sonra palette in karamel rengi ile boyadım. çok hoş doğal bir renk oldu. karamel aslında ama aralarda açıcıdan kaynaklanan bakırlıklar oluştu ve her gören nerede yaptırdığımı sordu. açıcı ile açtıktan sonra bir daha açmana da gerek kalmıyor. şimdi her seferinde palette karamel ile kahve köpüğünü karıştırıyorum çok canlı bir renk oluyor.
tavsiye ederim yani. saçımı rengine benzer bir renk de var koyacağım onu da...
ya kızlar bende boyadım bu karamele diplerim sarı olu nedenki ya??? ne boyasam irem 8585 in rengi tutarki.... çok güzel olmuş...
karamel zamanla oturur cnm bi kaç yıkamadan sonra rengin daha güzel olur kaydirigubbakcemile5
ya bende onu umuyorum ama dipleri daha açık oldu yani tekrar boyamadan renk farkı gitmicek sanırım. dipler kendi rengim olduğu için çok açıldı. karamelle neyi karıştırısam dipleri koyultabilirim sizce:uhm:
cnm bnmde ilkinde diplerim farklı olmuştu o kızgınlıkla kuaföre gittim bu be böyle die bekle oturur rengi dedi öylede oldu sende bi hafta falan bi bekle olmazsa tekrar boyarsın
irem 85 85 ve zoia kızlar teşekkür ederim. bu palette yoğun açıcıya baktım ama bulamadım.sanırım heryerde satılmıyor. benim diplerimde bayağı geldi acaba önce heryerini boyayıp öyle mi açsam rengini?
canım saçını önce yıkadığın renk koyu dipleri daha açıksa ve doğal saç olduğu için dipler biraz daha tutmuştur. şimdi önce saçının her tarafını beğendiğin koyu olmayan bir kahveye boya. her yer aynı ton olsun. daha sonra 2-3 hafta sonra istersen karamele tekrar dön. ama yerinde olsam beklerim karamel akıyor çünkü dipler eğer çok fazla abartı göze batmıyorsa ikinci boyada oturur.
cnm açıcılarda saçını yıpratmasın bide kendin yapıcaksın sanırım yazık olmasın saçlarına fisfisfis
bilmiyoumki çok kararsız kaldım.sanırım en iyisi kuaföre gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?