Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar banada yardım edin

BULUTOLSAM

ben ona resmen aşığım....
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.729
9
116
40
Bursa
selam kızlar

saçlarımı sarıdan koyu kahveye çevirdim.kendim boyuyorm ve yaklaşık 8 aydır bu haliyle kullanıyorum. ama artık çok sıkıldım.çikolata kahve karamel tarzı bir renk istiyorum.hem bu renkler yazada çok uygun.evde yapabileceğim birşeyler varmı...

bilgilerinize ihtiyacım var:uhm:

konuyu bir sürü insan görüntülemiş ama cevap yazan yok
sanırım umutsuz vakayım ben:umursamaz:

canım ben saçımı önce palette yoğun renk açıcı ile akıttım rengi çikolata kahveden daha açık bir kahveye döndü bakırlı gibi oldu. açıcıyı çok bekletmedim. daha sonra palette in karamel rengi ile boyadım. çok hoş doğal bir renk oldu. karamel aslında ama aralarda açıcıdan kaynaklanan bakırlıklar oluştu ve her gören nerede yaptırdığımı sordu. açıcı ile açtıktan sonra bir daha açmana da gerek kalmıyor. şimdi her seferinde palette karamel ile kahve köpüğünü karıştırıyorum çok canlı bir renk oluyor.
tavsiye ederim yani. saçımı rengine benzer bir renk de var koyacağım onu da...

cnm katılıyorum bende aynı şekilde iki rengi karıştırmıştım
ilk kuaföre karamel boyatmıştm sonra kendim karamel ve kahve köpüğünü karıştırdm çok güzel parlak bi renk oldu aradan zmn geçince röfleleli olan yerler akmıştı arada ışıltı gibi duruyodu herkes çok beğenmişti bu ne renk diye yolda çevirip soruyolardı .=) sonraki boyamamda 2 rengin içine birazda bakır ekleyeyim dedim sonuç felakett epey bekledikten snra yine gittim döndüm sarıyaa :kedi:
ilk boyamanda 1 kutu karamele yarım kahve köpüğü yapabilirsin hem orta bi renk ne çok koyu ne çok sarı snra beğenmezsen değiştir cnm a.s.

bide resimde siyah bonus peruk takmıştm ona bakma cnm kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bende boyadım bu karamele diplerim sarı olu nedenki ya??? ne boyasam irem 8585 in rengi tutarki.... çok güzel olmuş...

karamel zamanla oturur cnm bi kaç yıkamadan sonra rengin daha güzel olur kaydirigubbakcemile5

ya bende onu umuyorum ama dipleri daha açık oldu yani tekrar boyamadan renk farkı gitmicek sanırım. dipler kendi rengim olduğu için çok açıldı. karamelle neyi karıştırısam dipleri koyultabilirim sizce:uhm:

saçım koyu kahve demişsin ben saçlarım koyu kahve iken volia KÜLLÜ SARI ALDIM SAÇLARIM KARAMEL ODU

SAÇLARIN AYNI BU RENK OLUR KAHVE TONUNDA İSE

ya bende onu umuyorum ama dipleri daha açık oldu yani tekrar boyamadan renk farkı gitmicek sanırım. dipler kendi rengim olduğu için çok açıldı. karamelle neyi karıştırısam dipleri koyultabilirim sizce:uhm:

cnm bnmde ilkinde diplerim farklı olmuştu o kızgınlıkla kuaföre gittim bu be böyle die bekle oturur rengi dedi öylede oldu sende bi hafta falan bi bekle olmazsa tekrar boyarsın

Son düzenleme:
cnm bnmde ilkinde diplerim farklı olmuştu o kızgınlıkla kuaföre gittim bu be böyle die bekle oturur rengi dedi öylede oldu sende bi hafta falan bi bekle olmazsa tekrar boyarsın

saol cnm bende bekliyorum ama inş ddiğin gibi olur olmadı karamele 6,0 gibi koyu bi renk karıştırıp denicem 1-2 hafta geçsinde...Tabi dayanırsam o kadaryerimseniben

canım saçını önce yıkadığın renk koyu dipleri daha açıksa ve doğal saç olduğu için dipler biraz daha tutmuştur. şimdi önce saçının her tarafını beğendiğin koyu olmayan bir kahveye boya. her yer aynı ton olsun. daha sonra 2-3 hafta sonra istersen karamele tekrar dön. ama yerinde olsam beklerim karamel akıyor çünkü dipler eğer çok fazla abartı göze batmıyorsa ikinci boyada oturur.

irem 85 85 ve zoia kızlar teşekkür ederim. bu palette yoğun açıcıya baktım ama bulamadım.sanırım heryerde satılmıyor. benim diplerimde bayağı geldi acaba önce heryerini boyayıp öyle mi açsam rengini?

cnm açıcılarda saçını yıpratmasın bide kendin yapıcaksın sanırım yazık olmasın saçlarına fisfisfis

saol cnm önerilerin için bronz kahveye boyadım hem daha canlı oldu hem eşit oldu renkler... şimdilik karamelden vazgeçtim...artık başka bahara...belki seneye yaza açtırırım kuaföre, röfle filan...tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…