- 22 Şubat 2009
- 472
- 1
- 118
- 34
- Konu Sahibi Karagozlum
-
cok tesekkur ederim canim.. herseyi uygulamaya hazirim artik .. meyveyi cok yemem lazim ama meyveyi de hic sevmiyorum bide makarnayi cok yerdim ben onu yemicem artik en iyisi hergun corba icsem olurmu ..
meyveyide cok yemek ozellikle karbonhidrat degeri yuksek olanlari tavsiye etmiyorum. seker var sonucta icinde asiri yersen sadece meyveye yuklenirsen yine bir gelisme saglayamassin dengeli yemelisin meyveyi bile.
kiraz karpuz kavun seftali tavsiye edebileceigim en az kalorili meyveler bunlardan bol bol tuket ozelliklle karpuzda cok az kalori var 100 gr sadece 30 kalori iceriyor...
corba icebilirsin ama corbanin icindeki sebzelere dikkat etmen lazim yani iceriginde sana faydasi olucak besin maddeleri varsa corbaya yuklen.
ben sana az yagli yapilmis taze sebze yemeklerini tavsiye ederim.
bnmde 7 kilo fazlam var bnde veremiyorum inşallah ayda en az 3 kilo vererek başarırırz diyorum
cnm sende bnm gibi 75 kilosun.bende bugün karar verdim ve kendime diyet günlüğü açtım beraber başaralım bunu beraber zayıflayımmm
hmm ozaman cok yememe hic gerek yok..karpuzu,kavunu normalde yerim zaten.. en iyisi lahana corbasi ama onuda hergun yapmak zahmetli oluyor peki nasil bir corba yapmami tavsiye edersin cnm ?
sebzeye cok yuklenicem ozaman brocoliyi cok severim onu az yada kizartsam oyle tuzsuz felan yemem lazim ozaman. baska hangi sebze yemegi yapicamki CADIARZU
canim sebzeleri sakin kizartma kizaran sebzeler sadece yag cekiyor kizartma yerine hasla yada pisir tencere o sekilde ye.
mesela brokoliyi cok az hasla hem vitamini gitmez hemde cok saglikli uzerine biraz yagsiz yogurt koy ye.
karnibaharida bu sekilde yapabilirsin.
proteinden zengin beslen ki kasdaan kaybetme. mesela kabak patlican 1 tane sari patatesi dogra tencerede tavuk gogusuyle yada kirmizi kus basi etle pisir bu yemek cok ideal kilo verirken hem tok tutar hem protein deposu.
canım diyetini sporunu yap ... sık tartılma ama
arada bi tartıl bol su iç az ve sık ye bak nasıl gidio kilolar
ara ogunlerde domates felan yiyorum .. ayrica yagi tummeden kestim diyebilirim herseyi ha$layip yiyorum.. demek biraz yagada almak lazim bunu dusunecegim cnm...hazir diyet gidalerini yemiyorum zaten canim..kaydirigubbakcemile5ayrıca ara öğnlerini atlama meyve kuryemiş tarzı şeyler.
yağdan uzak durma yeteri kadar al..yağsız diyet olmaz vücudun ona da ihtiyacı var.
hazır diyet gıdaları bence hiç yeme
bol su salata çorba ızgara tarzı şeylerr yee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?