• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar banada bır el atın

• Konu Sahibi Konu Sahibi azrasavas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

azrasavas

Ziyaretçi
mrhaba arkadaslar saclarım cıkolata kahve uclarında sarı tonlarında ama sımdı turuncuya yakın rofle var hangı renk boya ıle kurtulurum rofleden ben tamamını platın sarı ıstıyorum fıkırlerınızı beklıyorumCADIARZU

canım bnm saçlarım röfleliydi ama çok yıpranmıştı üstüste yapınca kötü olmuştu rengi kolestonun kışkırtıcı kahvesi wr tamamen sarıyı kapattı 1-2yıkamadan sonra hafif açıldı we ben istediğim bi renk wardı onu rahatça uygulayabildim.keskin renk geçişlerinde koleston en iyisi kapatıyo alt rengi sende öle bi renkle kapatıp üstüne röfle yaptırabilirsibn cila atmalarınada gerek kalmaz daha doğal durur benceyerimseniben

a.s.tesekurler canımm mantıklı geldı sanırım bende oyle yapcam ama 2.boyamayı ne kadar zaman sonra yaptın benım saclarımda cok yıprandı bı de hangı renge gecıs yaptın opuyorum:1hug:

canım 2.boyamamı 1 ay sonra yaptım kahvem biras aktı zemin istediğim gibi oldu yani sarılarımdan kurtuldumhihoyyytbnm istediğim renk bakır rengi çok seviyorum o rengi o kahvenin üstüne boyadım çok güsel oldu.yalnız şöyle bi durum war röfle yapılırken oryal kullanıldığı için saç boyayı sürekli tutmuyo açılıyo renk istediğim rengi elde etmek için bende bikaç kez boyadım ama hayatımda hiç bu kadar olumlu eleştiri almamıştım asla sarı yapmıycam bidaha.:oklava:umarım istediğin rengi elde edebilirsin ilk boyadığında koyu gelebilir ama merak etme zamanla açılıyo kahvesi ben sarıdan kurtulmak için o renkle kapattım koyu olur dersen bikaç ton açığını kullan kapaktaki renkten daha koyu çıkar koleston her zaman

Back