Acaaba hamilemiydiniz????Ben de 25 kasim yaptirdim iğne, nerdeyse 10 gün geçti, fakat dişimi sıkıyorum yapmamak içinMorale çok ihtiyacım varçok karamsar biriyim
Ben regl oldum bitti canım tutmadı benim kiAcaaba hamilemiydiniz????Ben de 25 kasim yaptirdim iğne, nerdeyse 10 gün geçti, fakat dişimi sıkıyorum yapmamak için
Bende 26 kasımda iğne oldum :)Acaaba hamilemiydiniz????Ben de 25 kasim yaptirdim iğne, nerdeyse 10 gün geçti, fakat dişimi sıkıyorum yapmamak için
İnşAllah bidahakine olur canimBen regl oldum bitti canım tutmadı benim ki
Sizde benle aynisiniz o zaman, hadi bakalim, umarim pozitifi goruruzBende 26 kasımda iğne oldum :)
Yok aşkım bir süre bıraktım ben tedaviyi klomen beni alt üst etti ya boş yere regl gecikmesi regl az olması düzenli olan adet dongum bozulcaktiİnşAllah bidahakine olur canim
Ne gibi yan etkisi oldu klomenin banada klomen yazmıştı 5 gün kullandımYok aşkım bir süre bıraktım ben tedaviyi klomen beni alt üst etti ya boş yere regl gecikmesi regl az olması düzenli olan adet dongum bozulcakti
3 yumurta gelişti benim klomenle ama olmadı reglim gecikti normal olan adetim azaldı normale donderdim çok şükürNe gibi yan etkisi oldu klomenin banada klomen yazmıştı 5 gün kullandım
Bana günde üç tane verdi 5 gün kullandım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi3 yumurta gelişti benim klomenle ama olmadı reglim gecikti normal olan adetim azaldı normale donderdim çok şükür
Günde üç tanemi ben günde iki tane içmistim pcos mu var sendedeBana günde üç tane verdi 5 gün kullandım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi
Gittim muayene etti ultrason ile ve çok şaşırdı dedi doktorum tahmin ettiğimden de fazla büyümüşer biz bir tane yutma istedik baya iyi dedi ama kaç tane olduğunu yada kaç mm olduğunu söylemedi hemen Ogün çatlatma iğnesini vurdu ertesi gün aşılamamı yaptı ve 3 gün gün aşırı ilişki önerdi be bende kaşık ağrıları göğüs ucu hassasiyeti be bugün akşam üstünden beri de rahmimde sızlamalar ve bugün aşılamamanın 8. Günü
Günde üç içtim evet pcos ne demekGünde üç tanemi ben günde iki tane içmistim pcos mu var sendede
Polikistik overGünde üç içtim evet pcos ne demek
Yok galiba benim yaş 42 yumurta amh değerim düşükP
Polikistik over
Ha doğrudur ozaman Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursunYok galiba benim yaş 42 yumurta amh değerim düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?