• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar banada bakarmisiniz desteğinize ihtiyacım var Çatlatma in 10.gunu🥲

Sebha_

🌺
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
914
263
23
Bugün çatlatma iğnesi vurulalı 10 .gün ine gününü saymazsak test için çok sabırsızlanıyorum sizce yapsam çıkarmı ( ine etkisi 7.gun geçmişti ) belirti aramak istemiyorum ama bu ara çok uyusugum aşırı halsiz koltuk altına doğru göğüs ağrısı var ama uçları daha hassas acıyor ve uyku hali var bir umut 🥲

Bence bekleyin ya :/
Şimdi varsa çıksa bile iğne etkisindense dye bu sefer düşünüp duracaksınız. 14. Güne kadar bekleyin biliyorum çok zor ama ben de muhtemelen bu ay çatlatma iğnesi olursam erkenden test yapmayı hiç düşünmüyorum

3 yumurta gelişti benim klomenle ama olmadı reglim gecikti normal olan adetim azaldı normale donderdim çok şükür
Bana günde üç tane verdi 5 gün kullandım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi
Gittim muayene etti ultrason ile ve çok şaşırdı dedi doktorum tahmin ettiğimden de fazla büyümüşer biz bir tane yutma istedik baya iyi dedi ama kaç tane olduğunu yada kaç mm olduğunu söylemedi hemen Ogün çatlatma iğnesini vurdu ertesi gün aşılamamı yaptı ve 3 gün gün aşırı ilişki önerdi be bende kaşık ağrıları göğüs ucu hassasiyeti be bugün akşam üstünden beri de rahmimde sızlamalar ve bugün aşılamamanın 8. Günü

Bana günde üç tane verdi 5 gün kullandım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi
Gittim muayene etti ultrason ile ve çok şaşırdı dedi doktorum tahmin ettiğimden de fazla büyümüşer biz bir tane yutma istedik baya iyi dedi ama kaç tane olduğunu yada kaç mm olduğunu söylemedi hemen Ogün çatlatma iğnesini vurdu ertesi gün aşılamamı yaptı ve 3 gün gün aşırı ilişki önerdi be bende kaşık ağrıları göğüs ucu hassasiyeti be bugün akşam üstünden beri de rahmimde sızlamalar ve bugün aşılamamanın 8. Günü
Günde üç tanemi ben günde iki tane içmistim pcos mu var sendede

Back