Gebeliğe Hazırlık Kızlar bana yardımcı olurmusunuız. Kan testim ilk defa böyle çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Favorite94

Kim ne ederse kendine eder 💫
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
106
42
30
Kızlar merhaba. Adetim 8 gün gecikti bugün gidip kan testi verdim 1.20 çıktı. Ama ilk defa böyle bi sonuç aldm hep 0.5 falan çıkardı. Daha önce benim durumumu yaşayıpta gebeliği olan varmı. Yada kimyasal gebelik falan olabilirmi bu

Kızlar merhaba. Adetim 8 gün gecikti bugün gidip kan testi verdim 1.20 çıktı. Ama ilk defa böyle bi sonuç aldm hep 0.5 falan çıkardı. Daha önce benim durumumu yaşayıpta gebeliği olan varmı. Yada kimyasal gebelik falan olabilirmi bu
Canim 5 in üstünde çıkması lazım gebelik olması için

İnternette araştırdığımda 2 haftalık gebelikte böyle değer çıkıyomuş ama geç döllenme falan olabilirmi 😥 çünkü 2 hafta önce çok şiddetli sol kasığımda ağrı vardı

Benimle aynı durumu yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen yokmu 😔 bi umut olun bana

5
5 in altındaki değerler negatif değerler canım..gebelik yok şuan malesef

İnternette araştırdığımda 2 haftalık gebelikte böyle değer çıkıyomuş ama geç döllenme falan olabilirmi 😥 çünkü 2 hafta önce çok şiddetli sol kasığımda ağrı vardı
En az 2 gün ya da mümkünse bir kaç gün sonra tekrarlayın. Eğer geç döllenme olursa olabilir ama yine de hayal kırıklığı yaşamamak adına hayırlısı diyerek sabırla bekleyin inşallah🙏🏼

Kür vs bise uyguladinmi bu ay belki o gecikme yapar aynısı başıma geldi koca bi sıfır 15 gun gecikme 10 gun söktürücü kullan ve regl ol. Başıma gelen Kısacık hikayem bu

Canim bizleri en çok yipratan şey herşeyde umut aramamiz. Bunu uzmek için demiyorum. Ben de 19 ay denedim her ay neler neler yaptim. Testde hayali çizgileri de gordum. Hcg degeri 3 oldugunu da. Genelde bende de 1.2 gibi degerler cikardi ama olmadi. Somra hiç beklemedigim anda geldiler. Testde de bariz goruldu zaten. Malesef 17 haftalik dusuk yaptim. Artik yeniden deniyin e adetden once trst yapmiycam kesin. Çunki çok yoruldum. Son iliskinden 12 gun somra idrar testi gosterir zaten. Hesapla ve test yap çikmazsa ileriye bak. Adet soktjrucu kullan. Doktora gitmediysen adetin 3cu gunu hormonlarina baktir. Ultrasonda yumurtalarinin gelisimini izle. Doktor eşliğinde kendine bir program kur. Ama hergu kendini yipratma. Geç dollenme ola bilir evet ama yine sohluyorum son ilişki uzerinden 12 gun geçtiyse ve sonuç yine ayniysa bekleme. Bunkari seni uzmek için soylemiyorum ayni yollardan geçip çokkk ama çok yiprandiğim için soyluyorum.

Merhabalar benim adetime 12 gün kala pembe kahverengi lekeler geldi peçeteye sonrasında adet olmadım 3. Günü test yaptım 1.20 şimdi 11. Gündeyim hala adet görmedim sizce hamilelik varmıdır idrar testi yaptım bugün negatif

Merhabalar benim adetime 12 gün kala pembe kahverengi lekeler geldi peçeteye sonrasında adet olmadım 3. Günü test yaptım 1.20 şimdi 11. Gündeyim hala adet görmedim sizce hamilelik varmıdır idrar testi yaptım bugün negatif
Canım idrar testinde çıkmadıysa eğer sanmıyorum olduğunu. Ama yinede emin olmak için kan testi yaptır. Ben 15 gün gecikmeyenle hüsrana uğradım. Bu ay hastaneye gidicem. Sende geç olmadan bi baktır derim.

Evet bende gözükücem doktora hala adet olmadım cumartesi günü kan testi verdim yine 1.20 çıktı insallah kist değildir haftaya randevu aldım gidicem kadın doğuma

İnsallah 2 sene oldu evleneli elimde varikosel vardı ameliyat oldu geçen sene düşük yaptım 4 ay önce ama sitresten sanırım suan çok istiyoruz olmuyor

X