- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
doktorumla konuştum şimdi yarın gitcem cnm.kontrol etmem lazım dediYok bekleme perşembeyi bana kalırsa.
çok az geldi.yarın doktoruma gitcem cnm inş bi ilaç daha başlamaz.böbrek hastasıyım birde çok ilaç kullanmak istemıorumCanım çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Ama sonradan kırmızıya dönmez ve çoğalmazı ise tabi. Yine de sabah doktoruna git bir istersen
tamm cnm çok sağolElma yemenizi tavsiye ederim ilk 3 ay düşük riski için
yarın gitcem cnmCanım çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Ama sonradan kırmızıya dönmez ve çoğalmazı ise tabi. Yine de sabah doktoruna git bir istersen
amin kuzum insallah bende baya endiseliyim 1 dusugum var bundan once.Allah yardimcimiz olsunbeta ma 1 haftadır baktırmıorum.doktorum gerek yok demişti 1 hafta sonra bakarız demişrti.yarın kontrole gitcem dua edin kızlar.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin
canım coraspirini gebelik zehirlenmesi olmasın diye verdi.oyüzden kullanıorum günde 1.Kan sulandırıcı neden verdi doktor
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinamin kuzum insallah bende baya endiseliyim 1 dusugum var bundan once.Allah yardimcimiz olsun
ara ara oluyor .çok azBen benzer durum yasamistim. Kasik agriniz var mi
canım hem böbrek hastasıyım hem hamileyim.acile kaç kere gittim bana kendi doktoruna git diorlar.onlarda haklı mesuliyet almak istemıolar bi yerdeSuan bile Acile gitsen muayene ederler evde hala durman hata yerleşme kanaması da olabilir başka birşey de belki hemen Protestan verir
ara ara oluyor .çok az
Benimde ilk oğlumda tam adetimin olcagi gün kahverengi bı lekelenmem olmuştu fakat devamı gelmedi ben adet olcam sanıp üzülmüştüm ama yerleşmeymis sanırım ozaman bilmiyordum tabi :)yarın gitcem cnm
Tatlım bende epilepsi hastası idim çok sıkıntılı bir gebelik geçerdim yanlız hastanenin böyle birşey deme lüksü yok ben 35 haftalık Doğum yaptım Doğum yaptıgım hastane araştırma hastanesi değil di doğumum başlamış ti mecbur almak zorunda kaldılarcanım hem böbrek hastasıyım hem hamileyim.acile kaç kere gittim bana kendi doktoruna git diorlar.onlarda haklı mesuliyet almak istemıolar bi yerde
Ayy Allah korusun kuzum ya inş öle bişey olmaz.sabah gidecem bakalım .Endiselendirmek istemem ama benimki dış gebelikle sonlandi. Bende burdaki paylasimlar sayesinde farkina varmıştım. Siz iyi düşünün elbette ama dr kontrolunden ziyade 2 gunde bir seri beta artisi ile takip edin . Bu haftalarda bir tek kan ile belli olabiliyor.
valla ben acile gittiğimde hep öle mesela böbrek şikayetim için gidiorum ben ilaç veremem bişey yapamam kendi doktoruna git dio.Tatlım bende epilepsi hastası idim çok sıkıntılı bir gebelik geçerdim yanlız hastanenin böyle birşey deme lüksü yok ben 35 haftalık Doğum yaptım Doğum yaptıgım hastane araştırma hastanesi değil di doğumum başlamış ti mecbur almak zorunda kaldılar
Böbrek içim tabi haklılar ama senin suan sıkıntın böbrek değil gebelikvalla ben acile gittiğimde hep öle mesela böbrek şikayetim için gidiorum ben ilaç veremem bişey yapamam kendi doktoruna git dio.
ay inş benimde öledir :)Benimde ilk oğlumda tam adetimin olcagi gün kahverengi bı lekelenmem olmuştu fakat devamı gelmedi ben adet olcam sanıp üzülmüştüm ama yerleşmeymis sanırım ozaman bilmiyordum tabi :)
Ayy Allah korusun kuzum ya inş öle bişey olmaz.sabah gidecem bakalım .
Böbrek içim tabi haklılar ama senin suan sıkıntın böbrek değil gebelik
[/Q doktorumu aradım şimdi sabah gel muayane edicem dedi inş yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?