• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen çok acillll

Canım çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Ama sonradan kırmızıya dönmez ve çoğalmazı ise tabi. Yine de sabah doktoruna git bir istersen

Canım çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Ama sonradan kırmızıya dönmez ve çoğalmazı ise tabi. Yine de sabah doktoruna git bir istersen
çok az geldi.yarın doktoruma gitcem cnm inş bi ilaç daha başlamaz.böbrek hastasıyım birde çok ilaç kullanmak istemıorum

beta ma 1 haftadır baktırmıorum.doktorum gerek yok demişti 1 hafta sonra bakarız demişrti.yarın kontrole gitcem dua edin kızlar.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin
amin kuzum insallah bende baya endiseliyim 1 dusugum var bundan once.Allah yardimcimiz olsun🤲

Suan bile Acile gitsen muayene ederler evde hala durman hata yerleşme kanaması da olabilir başka birşey de belki hemen Protestan verir
canım hem böbrek hastasıyım hem hamileyim.acile kaç kere gittim bana kendi doktoruna git diorlar.onlarda haklı mesuliyet almak istemıolar bi yerde

ara ara oluyor .çok az

Endiselendirmek istemem ama benimki dış gebelikle sonlandi. Bende burdaki paylasimlar sayesinde farkina varmıştım. Siz iyi düşünün elbette ama dr kontrolunden ziyade 2 gunde bir seri beta artisi ile takip edin . Bu haftalarda bir tek kan ile belli olabiliyor.

canım hem böbrek hastasıyım hem hamileyim.acile kaç kere gittim bana kendi doktoruna git diorlar.onlarda haklı mesuliyet almak istemıolar bi yerde
Tatlım bende epilepsi hastası idim çok sıkıntılı bir gebelik geçerdim yanlız hastanenin böyle birşey deme lüksü yok ben 35 haftalık Doğum yaptım Doğum yaptıgım hastane araştırma hastanesi değil di doğumum başlamış ti mecbur almak zorunda kaldılar

Endiselendirmek istemem ama benimki dış gebelikle sonlandi. Bende burdaki paylasimlar sayesinde farkina varmıştım. Siz iyi düşünün elbette ama dr kontrolunden ziyade 2 gunde bir seri beta artisi ile takip edin . Bu haftalarda bir tek kan ile belli olabiliyor.
Ayy Allah korusun kuzum ya inş öle bişey olmaz.sabah gidecem bakalım .

Tatlım bende epilepsi hastası idim çok sıkıntılı bir gebelik geçerdim yanlız hastanenin böyle birşey deme lüksü yok ben 35 haftalık Doğum yaptım Doğum yaptıgım hastane araştırma hastanesi değil di doğumum başlamış ti mecbur almak zorunda kaldılar
valla ben acile gittiğimde hep öle mesela böbrek şikayetim için gidiorum ben ilaç veremem bişey yapamam kendi doktoruna git dio.

Back