selam kızlar 4 haftalık hamileyim bugün akşamüstü çok açık kahverengi pembe gibi bir akıntı geldi.hamileliğim süresince açık beyaz renk geliyordu.bu Çamaşırıma bulaşacak kadar değil çok aferdersinİZ sadece peçeteye bulaşacak kadar geliyor.Bu normal bi durum mu?lütfen bana yardımcı olur musunuz?
hem kan testinde hem idrar testinde olmazsa yarın doktoruma gideceğim çok endişeleniyorum.inşallah bebeğime birşey olmazKan testiyle mi çıktı hamilelik doktor progestan verebilir
çok tesekkür ederim.randevu bulabilirsem yarın gideceğim inş.4.haftada olabiliyor mu yerleşme kanamasıÖncelikler hayırlı olsun henüz çok yeni gebeliğiniz. Bazen yerleşme kanaması denen leke görülebiliyor fakat Yine de ihmal etmeyin bir doktora görünmekte fayda var.
ay inşallah dönmez çok tesekkür ederim bilgi verdiğiniz içinDoktora danışın devamı gelirse kırmızıya sönerse sıkıntı
çok tesekkür ederim.randevu bulabilirsem yarın gideceğim inş.4.haftada olabiliyor mu yerleşme kanaması
evet canım onu bende duydum yemiyorum.evet henüz çok yeni. bebekte kese de görünmez bu haftada. Bu arada aklında bulunsun Maydanoz yeme bu aralar canım ilk aylarda doktorlar tavsiye etmiyor.
bebek kaçıncı haftada görünüyor kesedeevet henüz çok yeni. bebekte kese de görünmez bu haftada. Bu arada aklında bulunsun Maydanoz yeme bu aralar canım ilk aylarda doktorlar tavsiye etmiyor.
bebek kaçıncı haftada görünüyor kesede
perşembe günü baktıracaktım olmazsa yarın tahlil veririmHcg ne baktır tekrar. Yükselirken kanama bile olsa sorun olmuyor.
merhaba canim adete 3 gun varken lekelenme yasadim yarin gun surdu peceyeye geldi sadece.bugun doktora gittim hcg 129 cikti.lekelenmeyi soyledim onemsemedi.dedim ben dusuk yapiom sandim dis gebelik falan da dusundum dedim.dusuk oyle az olmaz.dis gebelik kanamasi icin de daha erken ileriki haftalarda olur dedi.normal bu kanamalar olabilio dedi.kese falan hicbisey gormedi bugun.2 gun sonra duzenli yukseliomu die bakcaz haftaya da keseyi goruruz dediselam kızlar 4 haftalık hamileyim bugün akşamüstü çok açık kahverengi pembe gibi bir akıntı geldi.hamileliğim süresince açık beyaz renk geliyordu.bu Çamaşırıma bulaşacak kadar değil çok aferdersinİZ sadece peçeteye bulaşacak kadar geliyor.Bu normal bi durum mu?lütfen bana yardımcı olur musunuz?
inşallah cnm ya çok sağol bir de ben böbrek hastasıyım riskli gebelik bölümü varmış oraya muayene olamam gerekiyomuş.şuan için doktor Q folin ve coraspirin verdi.onları kullanılıorum6. Haftada bebeğim görünmemişti. Doktorum kesenin bile görünmeyeceğini normal olduğunu söylemişti. 7. Hafta itibariyle görünmeye başlıyor canım. İçini ferah tut bebişin iyidir Allah’ın izni ile.
Kan sulandırıcı neden verdi doktorinşallah cnm ya çok sağol bir de ben böbrek hastasıyım riskli gebelik bölümü varmış oraya muayene olamam gerekiyomuş.şuan için doktor Q folin ve coraspirin verdi.onları kullanılıorum
Yok bekleme perşembeyi bana kalırsa.perşembe günü baktıracaktım olmazsa yarın tahlil veririm
beta ma 1 haftadır baktırmıorum.doktorum gerek yok demişti 1 hafta sonra bakarız demişrti.yarın kontrole gitcem dua edin kızlar.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsinmerhaba canim adete 3 gun varken lekelenme yasadim yarin gun surdu peceyeye geldi sadece.bugun doktora gittim hcg 129 cikti.lekelenmeyi soyledim onemsemedi.dedim ben dusuk yapiom sandim dis gebelik falan da dusundum dedim.dusuk oyle az olmaz.dis gebelik kanamasi icin de daha erken ileriki haftalarda olur dedi.normal bu kanamalar olabilio dedi.kese falan hicbisey gormedi bugun.2 gun sonra duzenli yukseliomu die bakcaz haftaya da keseyi goruruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?