kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen çok acillll

Lina3448

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
93
31
88
selam kızlar 4 haftalık hamileyim bugün akşamüstü çok açık kahverengi pembe gibi bir akıntı geldi.hamileliğim süresince açık beyaz renk geliyor.Bu normal bi durum mu?lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun henüz çok yeni gebeliğiniz. Bazen yerleşme kanaması denen leke görülebiliyor fakat Yine de ihmal etmeyin bir doktora görünmekte fayda var.

Doktora danışın devamı gelirse kırmızıya sönerse sıkıntı

Öncelikler hayırlı olsun henüz çok yeni gebeliğiniz. Bazen yerleşme kanaması denen leke görülebiliyor fakat Yine de ihmal etmeyin bir doktora görünmekte fayda var.
çok tesekkür ederim.randevu bulabilirsem yarın gideceğim inş.4.haftada olabiliyor mu yerleşme kanaması

çok tesekkür ederim.randevu bulabilirsem yarın gideceğim inş.4.haftada olabiliyor mu yerleşme kanaması

evet henüz çok yeni. bebekte kese de görünmez bu haftada. Bu arada aklında bulunsun Maydanoz yeme bu aralar canım ilk aylarda doktorlar tavsiye etmiyor.

evet henüz çok yeni. bebekte kese de görünmez bu haftada. Bu arada aklında bulunsun Maydanoz yeme bu aralar canım ilk aylarda doktorlar tavsiye etmiyor.
evet canım onu bende duydum yemiyorum.

bebek kaçıncı haftada görünüyor kesede

bebek kaçıncı haftada görünüyor kesede

6. Haftada bebeğim görünmemişti. Doktorum kesenin bile görünmeyeceğini normal olduğunu söylemişti. 7. Hafta itibariyle görünmeye başlıyor canım. İçini ferah tut bebişin iyidir Allah’ın izni ile.

Suan bile Acile gitsen muayene ederler evde hala durman hata yerleşme kanaması da olabilir başka birşey de belki hemen Protestan verir

merhaba canim adete 3 gun varken lekelenme yasadim yarin gun surdu peceyeye geldi sadece.bugun doktora gittim hcg 129 cikti.lekelenmeyi soyledim onemsemedi.dedim ben dusuk yapiom sandim dis gebelik falan da dusundum dedim.dusuk oyle az olmaz.dis gebelik kanamasi icin de daha erken ileriki haftalarda olur dedi.normal bu kanamalar olabilio dedi.kese falan hicbisey gormedi bugun.2 gun sonra duzenli yukseliomu die bakcaz haftaya da keseyi goruruz dedi

inşallah cnm ya çok sağol bir de ben böbrek hastasıyım riskli gebelik bölümü varmış oraya muayene olamam gerekiyomuş.şuan için doktor Q folin ve coraspirin verdi.onları kullanılıorum

inşallah cnm ya çok sağol bir de ben böbrek hastasıyım riskli gebelik bölümü varmış oraya muayene olamam gerekiyomuş.şuan için doktor Q folin ve coraspirin verdi.onları kullanılıorum
Kan sulandırıcı neden verdi doktor

beta ma 1 haftadır baktırmıorum.doktorum gerek yok demişti 1 hafta sonra bakarız demişrti.yarın kontrole gitcem dua edin kızlar.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…