kızlar bana yardımcı olun...

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
eşimle bugün ilişkiye girdik eşimin penisinde kızarıklıklar oldu duş aldıktan sonra da derisi yüzülmüş kanamıştı yaa sizce benden kaynaklanan bir sorun mu var bir kaç gündürde bende kaşıntı vardı mantar mı yaaa başına böyle birşey gelen var mıı ilk hamileliğimdede böyle olmuştu

hayatim ne demek istedigini ben pek anlamadim acikcasi.esinin penisindeki deriler mi yuzuldu?vajinanin icinde jilet falan mi varda girince deri yuzecek?seninle alakali bi sey oldugunu sanmiyorum.esinde mantar falan vardir girip ciktikca surtunmeden dolayi zayiflmis olan derisi yuzulmustur belki.mantikli duununce boyle oluyor yani.esine sor bakalaim kasinti,kotu koku vs.. seyler var mi?esinde mantar vrsa sanada bulastirmasin,bence bu sorunun uzerine git.

tatlım doktora görünün mantar ise tedavi edilmedikçe geçmiyor erkeğin ki çabuk düzeliyor ama kadının ilerleyince zorlaşıyor mutlaka görün ve ilacını kullan geçer merak etme bende de oldu düzeldi ama yine bazen tekrarlıyor ıslak bırakma temiz tut pamuk kilotlar giy tanga vs gün günlük hayatında kullanma ben bu kadar dikkat ettiğim halde bana nasıl bulaşıoyr bilemedm ....

venüsçüm çaok teşekkür ederim ama dediğin gibi hortluyorr resmen yaa anlamıyorum o kadar da dikkat ediyorum doktorumun dediğine göre bağışıklık sistemim şuanda çok düşükmüş herşeyden kapabilir mişim aman yaa bazen varya kaşıntıdan parçalamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…