• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardımcı olun lütfen

domination,jilet ile aldıysan sonraki eplasyonunu ağda ile yapmanı tavsiye ederim,bir kez ağda yaptınmı inceliyor kılların,sonraki epilerini epilatörle yapmanı öneririm,cildini gerdirerek yaprsan çok fazla acımaz,zamanla alışırsın epilatörede..
acıyı azaltacak spreyler, kremler(emla) kullanabilirsin uygulama yapacağın bölgelere..
...
off kadın olmak cidden zormuş yafuuu
kılı tüyü aştıkta...
spiral taktırmayı düşünüyorum ,herseferinde drun kapısından geri dönüyorum:(((

canım bu spreylerde ne acı azaltıyor demıssın marka varmı spıral olayına gelınce muanne olurken nasıl agrıyosa okadar agrıyo

o bölge için en en en iyi yöntem el ağdası.ben yıllardır el ağdasıyla yaparım hiç acıda duymuyorum artık tek bi tüy bile bırakmadan alıyo tavsiye ederim ama ağdayı önce elinizde iyice uzata uzata sakız kıvamına getirmeniz lazım yoksa bi işe yaramıyo

yha kızlar ben yeni sesunun sir agda ile almaya başladım kolay acım da olmadı ama bikini bölgemde iç kısmını alamıyorum canım cok acıyo ve alınmıyo yapış yapış oluyo her yerim siz nasıl alıyosunuz bikini bölgenizi?ne kullanıyorsunuz ? şimdiden teşekkürler:uhm:

Eğer çok acıyorca EMLA isimli kremi kullan uyuşturuyor anlamıyorsun

Ben ağdacıya gidiyorum çok rahat yaa.. Çok pahalıda değil 1 ay rahatsınşutarafagitti
İstanbuldakilere tavsiye edebilirim özelden mesaj atın bazen konuyu kaybedebiliyorum

yha kızlar ben yeni sesunun sir agda ile almaya başladım kolay acım da olmadı ama bikini bölgemde iç kısmını alamıyorum canım cok acıyo ve alınmıyo yapış yapış oluyo her yerim siz nasıl alıyosunuz bikini bölgenizi?ne kullanıyorsunuz ? şimdiden teşekkürler:uhm:

Canım ben de sesu'nun sir ağdası ile alıyorum bikini bölgemi zaman geçtikçe inan daha az acıyo ve ben hiç zorlanmıyorum.Birde ağdanın temizleme yağı ile hemen temizle yapış yapış olmaz yerimseniben

canım bu spreylerde ne acı azaltıyor demıssın marka varmı spıral olayına gelınce muanne olurken nasıl agrıyosa okadar agrıyo

merhaba cnm marka şuydu
xcylogıne %10 pump sprey ama okduğumuz kadarıyla her sprey yada krem herkesi aynı oranda etkilemiyor,bi araştır istersen
spirale gelince,beni korkutup ürküten kadın doğum sedyesine oturmak:1no2:
bu korkumu yener yenmez gidicem,gitmeliyim en kısa zamanda,en sağlıklı ve rahat korunma yöntemi spiral bana göre ,bakalım,çocukalr gibi kaçmazsam önümüzdeki ay gidicem inş,böööööö:((

ben üstleri epilatörle alıyorum alt kısımlarda sesu ılık ağdayla parmaklarımı ağdalandırıp yolarak alıyorum(bi nevi eldiven tekniği gibi):bbo:acıyor tabii, ama senelerdir bu şekilde yaptığım için kıllar oldukça zayıfladı ve azaldıalkisalkisalkis.

o bölge için en en en iyi yöntem el ağdası.ben yıllardır el ağdasıyla yaparım hiç acıda duymuyorum artık tek bi tüy bile bırakmadan alıyo tavsiye ederim ama ağdayı önce elinizde iyice uzata uzata sakız kıvamına getirmeniz lazım yoksa bi işe yaramıyo

şimdi el ağdası çamsakızı ağda mı? yoksa sir el ağdası var ısıtıp sürülüyor kuruyunca çekiliyir vs.. çamsakızı heralde. onun da çok acıttığını morarma flan yaptığını duymuştum??kafamçokkarıştı

kızlar sonunda cesaretimi topladım ve çamsakızıyla aldım:sm_cool: biraz acıdı uzun sürdü ama o kadar rahatım ki gamyoncuiremsu gerçekten bana yardımcı olduğunuz için çok tşekkür ediyorm vereliniortakzemuszemus

kızlar sonunda cesaretimi topladım ve çamsakızıyla aldım:sm_cool: biraz acıdı uzun sürdü ama o kadar rahatım ki gamyoncuiremsu gerçekten bana yardımcı olduğunuz için çok tşekkür ediyorm vereliniortakzemuszemus

canım çam sakızıda çok iyidir ben sürekli onu kullandım ama iki üç senedir sir ağda kullanıyorum inan hiç kalmadı gibi bişey artık sakızla bile bir dak sürmüyor o derece azaldı sir ağda tamamen bitiriyor düzenli kullanınca iki üç seneye bitiyor gerçekten öneririm

ben şimdi 2-3 kez çamsakızıyla kendimi alıştırdıktan sonra sir ağdaya geçicem sürekli jiletle aldığım için çok kalınlaştılar ama çamsakızıyla tahmin ettiğim kadar çok acımadı:kahve:

ensert agda bile elimde vıcık vıcık oluo neyapmamlazım genital bölgemde dahi kılları almıyo ama aldıgım yerler mosmor oluyo tenim çok hassas bıktım artak oooooooooooooooooooooof ooooooooooooooooooooooooooof

ensert agda bile elimde vıcık vıcık oluo neyapmamlazım genital bölgemde dahi kılları almıyo ama aldıgım yerler mosmor oluyo tenim çok hassas bıktım artak oooooooooooooooooooooof ooooooooooooooooooooooooooof

canım insan genital bölgeye gelince canına kıyamıyor bence birinden yardım almalısın yada uyuşturucu krem filan kullanmalısın bende bikaç kere denedim üstleri yapıyorum altlara dayanamıyorum emlayı denedim tamamen acımı dindirmesede hafifletti ama altlarda yine hisettim acıyı en sonunda karar verdim zor güç gittim bi güzellik merkezinden randevu aldım yarın gidicem bakalım ne yapayım artık azaltmak lazım kalın kalın çok çirkin oluyor nerde kadınlık nerde estetik evli olunca daha fazla ihtiyaç duyuyor insan

canım en iyi sir ağda markası depilissimadır ağdacılarda bu markayı kullanır bikni bölgesi için depilissima titanyum konserve ağda kullanılıyor bacaklar için çekiş gücü yüksek naturl kartuş ağda bikini bölgesi kartuşla alınmıyor ben denedim alamayınca bir konserve makinesi ve bu konserveyi aldım bakimliolmak.com siteside var tüm bu ürünler

sevgili pinarsanli,ilgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim,yararlı oldu.

Back