• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardımcı olun lütfen

ben jiletle alıyorum daha kötü çıkıyo ama almayınca da olmuyo. o konuya bende çare arıyorum

şu ağda yapmayı bende beceremiyenlerdenim, ne zaman kurtulcaz şu jiletten.....

yha olmuyo ben agdayı deniyorum ama olmuyo hem canım cok acıyo hemde almıyo her yer yapış yapış oluyo bende onceden jiletle alıyodum ama oda cok kotu yha cogaltıyo eldiveni hiç denemedim yol gösterin bana

yha olmuyo ben agdayı deniyorum ama olmuyo hem canım cok acıyo hemde almıyo her yer yapış yapış oluyo bende onceden jiletle alıyodum ama oda cok kotu yha cogaltıyo eldiveni hiç denemedim yol gösterin bana
Nasıl almıyor ya ? benneyaptımki
Orayı çekemiyorsunuz o zaman,o yüzden yapış yapış oluyor.
Birde o yapışan ağdaları yıkadıktan sonra iyice kurulayın,yaşlık varsa eğer yapıştırıp çektiğinizde almaz o bölgeyi.
Epilatörünüz varsa eğer orayı epilatörle alın.
Ama o da aynı acıyı veriyor ne yazık ki.

cok ince bir bezi yapıstır cek canım geride kalan agdayı alır hemde ince tüyleri

oraya gelınce ınsan korkudan terlıyor ıyce yapısıyor korkudan hızlada cekemıyosun ben makıneyle aldım dun ohhhhhh mıs gıbı hemde oyle azda degıl tuylerım gurdur doktum bol pudrayı aldım tum vucudu 2.de hem yarı yarıya azalmıstı herkese tavsıye ederım ozel bolge ıcın makınetyı terleyınce pudra derım

domination,jilet ile aldıysan sonraki eplasyonunu ağda ile yapmanı tavsiye ederim,bir kez ağda yaptınmı inceliyor kılların,sonraki epilerini epilatörle yapmanı öneririm,cildini gerdirerek yaprsan çok fazla acımaz,zamanla alışırsın epilatörede..
acıyı azaltacak spreyler, kremler(emla) kullanabilirsin uygulama yapacağın bölgelere..
...
off kadın olmak cidden zormuş yafuuu
kılı tüyü aştıkta...
spiral taktırmayı düşünüyorum ,herseferinde drun kapısından geri dönüyorum:(((

bende epilatör tavsiye ederim.. iki defa agrir ücüncüde hissedilmez bile.. bende öyle oldu en azindan..

bencede epilatör en iyisi. ağdada bende çok korktum çekmeye korkuyo insan oyüzden acıtıo yapış yapış oluo. üç dört defa sonra saten acı fazla kalmıo alışıo insan.

Aayy ben epilasyon aletiyle hayatta alamam :1no2: şu anda sir ağda ile alıyorum ama nasıl alıyorum :bbo::bbo: üst kısımlar değil ama alt kısımlar çok zorluyo, en kısa zamanda emlayı denicem bakalım...

Back