Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar 2 arayla hcg yaptırdım ilk 43 sonra 143 daha sonrada 173 çıktı bide dün yaptırdım 800 olduu bune demek kötü bişeymi artık doktorlarada güvenemiorum 5 tane doktor değiştirdim herbiri değişik şeyler sölüo korkuorum
selam kızlar 2 arayla hcg yaptırdım ilk 43 sonra 143 daha sonrada 173 çıktı bide dün yaptırdım 800 olduu bune demek kötü bişeymi artık doktorlarada güvenemiorum 5 tane doktor değiştirdim herbiri değişik şeyler sölüo korkuorum
Normal giden bir hamilelikte değerler her 2 günde 2 katına çıkmalıdır. Eğer hamilelik sonlanmışsa değerler düşer. Eğer değerler iki katından çok fazla yükseliyorsa ikiz olma ihtimali vardır. Değer 1500-2000 civarlarına ulaştığında bebeğin kesesi ultrason ile görülebilir. Senin değerin 800 olmuş. 2 gün sonra 2 ye katlayıp 1600 olacak. O zaman ultrasona girersen net bilgi alabilirsin.