• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana yardım eder misiniz?

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Merhaba kızlar =) Ben 1+1 oldukça küçük bir evde yalnız yaşıyorum. Başta öğrenci olarak eve çıktığımdan eşyalarım bir hayli özentisiz. Yani bulduğumu aldım. Şimdi çalışıyorum artık evim de biraz daha zevkli olsun istiyorum. Bütçem de çok yüksek değil şu aşamada. Sizden öneri bekliyorum. Evimin resimlerini koyuyorum. Gördüğünüz gibi salon ve mutfağım bir. Ve salonda bir de kombim var. Onu nasıl kamufle edebilirim? Kiracı olduğum için ev sahibine yük olmayacak,bütçemi de çok sarsmayacak önerilerinizi bekliyorum. Hadi el atalım kızlarrrr. Bu arada hepinize mutlu yıllar. Tüm dualarınızın kabul olacağı güzel bir yıl olur inşallah

Eklentiler

• $salon 1.webp
    $salon 1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
  • $salon 2.webp
    $salon 2.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $salon 3.webp
    $salon 3.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $oda 1.webp
    $oda 1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $oda 2.webp
    $oda 2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $oda 3.webp
    $oda 3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
canım önce işe evde fazla olan ne varsa atmakla başlamalısın..Mesela okul bittiğine göre kitap defter not ıvır zıvır kağıt çöplerini geri dönüşüm kutusuna her dışarı çıktığında yavaş yavaş götür at.Geçen bir arkadaşda gördüm ikinci el eşya satan bir yerden şifonyer almıştı böyle bir şey alabilirsin mesela ayatak odana.O kumaş gardrobu atıp yerine koçtaş gibi yapı markatlerde çok ucuz iki kapılı gardroplar satılıyor onlardan alabilirsin.kanepenin ve koltuğun üzerindeki örtüleri kaldır döşemeleri kötüyse düz renk bej rengi olabilir dolablarına uysun, polar kestirip yanlarını sıkıştırarak serebilirsin.Artık çok ucuz halılar var heryerde düz renk kahva tonlarda (100 liraya bile bulursun)bir halı alıp yerdeki halıdan kurtul.pazarlarda hazır dikilmiş saten güneşlikler var metresi 5 lira onlardan al camdaki o pembe perdeden kurtul.altınada yine hazır dikilmiş bir tül alabilirsin pazarlarda 30 a 40 a bile bulursun küçücük cam zaten..salondaki üzeri darmadağınık duran sehba şimdilik tv sehbası olabilir .köşeye koyarsın üzerinede t.v yi koy .tv nin altındaki zımbırtıdan kurtul.mutfak dolabının camlı bölümüne yalnızca bardaklarını koy renkli şeyleri koyma dağınık duruyo.yatağının üzerine bulabilirsen ucuz bir örtü yada yine pike polar tarzı olabilir bir örtü ört.Ayrıca odanın içinde olduğu için mutfak tezgahını derli toplu tutman lazım .Bence baştada dediğim gibi fazlalıklardan acilen kurtulmalısın .Yada bu iş için her ay maaştan bir bütçe ayır ve dediklerimi birer birer yapmaya çalış canım sana kolay gelsin

geztaponun dediklerine katılıyorum.o kumaş dolap yerine alacağın dolaplarda mümkün olduğunca çok işlevli kullan.o tv altındaki yanındaki raflı olanları üst üste koyarak kullanabilirsin.belkide onlardan bi dolap bile olur önüne güzel bi perde ile.o sanırım yatak odanda bi çekmeceli şey var.yine raflı bi parçanın üzerine koymuşsun.onu tv için kullan.yada ahşap bi dolap alırsan genelde raf olmuyor onlarda o fazla olanlardan raf kestirebilirsin.
kombi nerde ben göremedim.mutfağınıda ipli perdelerle ayırabilirsin istersen.bide o kitaplıkları aynı renk boyayabilirsin güzel olur.

kombi kanepemin üzerinde kalıyo. beyaz bildiğin klasik kombi. nasıl kamufle olur ki ????

Back
X