kızlar ben saçımı koleston fındık kabuğu rengine boyadım çok hoş bi renk gerçekten ama bu sefer garnier fındık kabuğu rengi aldım kafama esti işte.
ama garnier çok açık fındık kabuğu rengi,kolestondan daha açık bir renk baya açık sarımsı bir renk...kızlar garnier fındık kabuğu boyayan var mı?
cnm ben boyadım ve boya rengini atasıya kadar baya bunaldım bence bildiginden sasma kutunun üstündeki renkle alakası olmadı zaten bende ve daha önce sacımda hiç boya olmamasına ragmen diplerim kına yakılmıs gibi bi turunculuk aldı yıkadıkca turunculugu gitti ama bence pek ii degil yada bilmiyorum belki benim bekledigim gibi olmadıgından bana öyle geldi boya güzel boya sacımı yıpratmadı falan ama renk olarak ben begenmedim (
ben fındıkkabuğu ile açık kumralı karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. fikri olan varsa yazar mı. yoksa da sanırım ilk fikri olan ben olucam, sonucu yazarım. ama kumral ve açıkkumralı karıştırınca harika bir renk çıkıyor kimse boya olduğunu anlamıyor bile :)))
ben denedim sakın deneme saçının dipleri koyu oluyor aksa bile altı kaval üstü şişhane bir renk saçının uçları sarı gibi olur üstleri kestane rengi aman ha sakın yapma kurtulmak için saçımı açıcıyla boyamak zorunda kaldım.Anca şimdi bir şeye benzedi.:1no2::1no2:
oysa fındıkkabuğu çok güzel görünüyordu katologda. ikisini karıştırınca rengini biraz açar diye düşünmüştüm. uyarın için teşekkür ederim. ben yne bildiğimden şaşmayayım en iyisi :)
ben saçımı uzun süredir koleston gizemli kahveyle boyuyorum.çok güzel bi renk ama bi ton falan daha açmak istiyorum.
koleston fındık kabuğuyla gizemli kahveyi karıştırsam nası olur sizce fikri olan varmıı?yada deneyen varmı?