• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana söyleyin pkolular neden adet olamaz delırcem :(((

Gttik canim.esimin degerleri normal cok sukur.sorun bende yumurtanin buyuyup dollenmemesi ;(
Olur canım yeter ki kafami rahat tut .bu ay çok rhattim ben hatta bu siteye çok az girdim misafirim vardı..ilişki de çok az oldu dort beş günde bazen daha da uzadı. Ama iki kere Allah affetsin ilişkiden sonra banyo yapamadım sabah duş aldım belki onun da etkisi olmuştur

Olur canım yeter ki kafami rahat tut .bu ay çok rhattim ben hatta bu siteye çok az girdim misafirim vardı..ilişki de çok az oldu dort beş günde bazen daha da uzadı. Ama iki kere Allah affetsin ilişkiden sonra banyo yapamadım sabah duş aldım belki onun da etkisi olmuştur

Bnde oyle ypiom zaten cnm.banyomu sabah ypiom ama nasip iste..icicem bakalim inofolic tozu bikmadan

Hadi ya oylemi canim
Bende pnoyum ve ekmek beni ayri bir cekiyor yavan yemeye bile bayilirdim birzaman diyete gireli yemiyom yabi
Aynen canım. Bi de ben soğan suyu içtim bilmiyorum temizledi mi ama kahverengi akıntı geldi.

Çok sağol canım Allah razı olsun. Sen de hamilesin sanırım rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla gelsinler:dua:
inşallah canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteynlere de nasipetsin rabbim

Back