Olur canım yeter ki kafami rahat tut .bu ay çok rhattim ben hatta bu siteye çok az girdim misafirim vardı..ilişki de çok az oldu dort beş günde bazen daha da uzadı. Ama iki kere Allah affetsin ilişkiden sonra banyo yapamadım sabah duş aldım belki onun da etkisi olmuşturGttik canim.esimin degerleri normal cok sukur.sorun bende yumurtanin buyuyup dollenmemesi ;(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bana söyleyin pkolular neden adet olamaz delırcem :(((
- Konu Sahibi lolita555
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet olmama asilama polikistik over
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Olur canım yeter ki kafami rahat tut .bu ay çok rhattim ben hatta bu siteye çok az girdim misafirim vardı..ilişki de çok az oldu dort beş günde bazen daha da uzadı. Ama iki kere Allah affetsin ilişkiden sonra banyo yapamadım sabah duş aldım belki onun da etkisi olmuştur
Bnde oyle ypiom zaten cnm.banyomu sabah ypiom ama nasip iste..icicem bakalim inofolic tozu bikmadan
Hadi ya oylemi canimPkonun en büyük düşmanı ekmek.
Bende pnoyum ve ekmek beni ayri bir cekiyor yavan yemeye bile bayilirdim birzaman diyete gireli yemiyom yabi
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aynen canım. Bi de ben soğan suyu içtim bilmiyorum temizledi mi ama kahverengi akıntı geldi.Hadi ya oylemi canim
Bende pnoyum ve ekmek beni ayri bir cekiyor yavan yemeye bile bayilirdim birzaman diyete gireli yemiyom yabi
- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
inşallah canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteynlere de nasipetsin rabbimÇok sağol canım Allah razı olsun. Sen de hamilesin sanırım rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla gelsinler