teşekkurler cnmBildiğim tek ferah parfüm DKNY-Be delicius kokusuna bir bak istersen.
Cnm fresh istiyosan Davidoff Cool Water'ı denemeni tavsiye ederim :) Yaz için daha ideal bir parfümdür..selam kızlar:) parfumleri çok seviyorum surekli sıkınıyorum. ama şu dediğim parfum olmadı yani hogg boss love var en cok onu sevdım fresh kalıcı baymayan olsun öneriniz varmı? agır olmasın
selam kızlar:) parfumleri çok seviyorum surekli sıkınıyorum. ama şu dediğim parfum olmadı yani hogg boss love var en cok onu sevdım fresh kalıcı baymayan olsun öneriniz varmı? agır olmasın
Ayy bende çok bakındım ama bulamadım hugo boss un kendi sitesinde bile yok böyle bi parfüm :)Hugo boss'ın love diye bir parfümü yok.
Sizin bahsettiğinizin şişesi nasıl?
Fresh deyince merak ettim.
Incandessence çiçek kokusu baya canım. Yani kokunun hiçbir tatlılığı yok fresh, cicek tamamen. Ben öyle kokuları sevmediğm icin beğenmemiştim pek.armani she
tatlı ama kesinlikle baymıyor, baş ağrıtmıyor, fresh tatlı bişi
peki o avonun sanırım incandense nasıl?
İncandessence çiçek çiçek kokuyor canım.armani she
incandessence hiç güzel değil bence ki ben normalde ferah-kremsi kokuları da severim yani.. hoş bir ferahlığı yok öyle diyeyim..armani she
boss ıntense miş canım kırmızı şişeHugo boss'ın love diye bir parfümü yok.
Sizin bahsettiğinizin şişesi nasıl?
Fresh deyince merak ettim.
boss ıntense miş canım kırmızı şişe
İncandessence harika bir çiçek konusudur. Bayici değil..çok zor koku beğendiğim ve tatlı kokulara daha yatkın olduğum halde severek kullanırım..tavsiye ederim size de.armani she
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?