• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana parfum bulalım

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
selam kızlar:) parfumleri çok seviyorum surekli sıkınıyorum. ama şu dediğim parfum olmadı yani hogg boss love var en cok onu sevdım fresh kalıcı baymayan olsun öneriniz varmı? agır olmasın

little black
wisof love
incandanse
jadore
purblanca
candy
paris hilton
windspace
armani
huggbos love
bunları kullandım ama tam karar kılamadım

Bildiğim tek ferah parfüm DKNY-Be delicius kokusuna bir bak istersen.

selam kızlar:) parfumleri çok seviyorum surekli sıkınıyorum. ama şu dediğim parfum olmadı yani hogg boss love var en cok onu sevdım fresh kalıcı baymayan olsun öneriniz varmı? agır olmasın
Cnm fresh istiyosan Davidoff Cool Water'ı denemeni tavsiye ederim :) Yaz için daha ideal bir parfümdür..

fresh baymayan bi koku diyosan 212 sexy öyle çokda fresh bi koku değil ama tatlılığı insanı rahatsız etmeyecek türden bir kokudur.. Alternatif olarak fresh kokulardan gucci envy me, tommy hilfiger tommy girl, ralph lauren ralph ve C CeYz inde önermiş olduğu DKNY be delicious diyorum ben de :)

Hugo boss'ın love diye bir parfümü yok.
Sizin bahsettiğinizin şişesi nasıl?
Fresh deyince merak ettim.

Lancome Miracel'e birde bak istersen canim. Cicekli tatli tarzda bir koku olarak tanimlaniyor. Hafif tatli bir Parfüm icerisinde baharta var ama ayni zamanda fresh ve pudramsi da.
Siseside cok hos ve sade.

Son düzenleme:
armani she
tatlı ama kesinlikle baymıyor, baş ağrıtmıyor, fresh tatlı bişi

peki o avonun sanırım incandense nasıl?

armani she

Incandessence çiçek kokusu baya canım. Yani kokunun hiçbir tatlılığı yok fresh, cicek tamamen. Ben öyle kokuları sevmediğm icin beğenmemiştim pek.

armani she

incandessence hiç güzel değil bence ki ben normalde ferah-kremsi kokuları da severim yani.. hoş bir ferahlığı yok öyle diyeyim..

armani she

İncandessence harika bir çiçek konusudur. Bayici değil..çok zor koku beğendiğim ve tatlı kokulara daha yatkın olduğum halde severek kullanırım..tavsiye ederim size de.:KK15:

Back