• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
arkadaşlar, 27 yaşındayım ve buğday tenliyim....

bana öyle bir parfüm önerin ki ben bu parfümü hep kullanayım,

aradığım özellikler.....

kalıcı olması,
avon ya da oriflame olmaması,
çok pahalı olmaması,
kolay bulunur olması,
doldurma parfüm olmaması,
gerçekten hoş olması

bu arada belirteyim şimdiye kadar far a wayi çok seviyordum ama bu son indirimli ürünlerden aldığım far a wayler bana eski tadı vermedi....ayrıca rosense parfümleri kullandım, çok güzel ama kalıcı değiller....bana neler önerebilirsiniz....? çiçek kokuları, tatlı kokuları da seviyorum ayrıca....ama turunçgil kokan şeyleri sevmiyorum....

ben exclamation yeşili öneririm kokusu çok güzel,çeşitleride güzel ama bu benim favorim.
8413161824439qy7.jpg

hımm,Lancome MiracLe var tatLım o da güzeL ve kaLıcı.. SevigiLiciğimin hedayesiydi banada :asigim:
bi onada bak,beğenirsen aLırsın..

aslına bakarsan pahalı olur...çünkü ben hiçbirşeyi ölçülü kullanamam....tabi benim aradığım şartlarda ama ucuz bir parfüm de var mı bilmiyorum...

canım
kalıcı olmasını istiyosan 100 bi parfüme çok değil aslında
nereden bakarsan 1 yil çok rahat kullanirsin
ama tabi yine senin tercihin
inşallah bulursun hoş bi koku

canım
kalıcı olmasını istiyosan 100 bi parfüme çok değil aslında
nereden bakarsan 1 yil çok rahat kullanirsin
ama tabi yine senin tercihin
inşallah bulursun hoş bi koku

1 yıl kullanabilsem sorun değil tabi....

ama şimdiye kadar öyle bir rekorum olmadı, bir cilt ürünü alıyorum..satıcı altı ay kullanırsın diyor, ben 2 ayda bitiriyorum..sorun ben de....

peki senin önerebileceğin bir parfüm var mı?

1 yıl kullanabilsem sorun değil tabi....

ama şimdiye kadar öyle bir rekorum olmadı, bir cilt ürünü alıyorum..satıcı altı ay kullanırsın diyor, ben 2 ayda bitiriyorum..sorun ben de....

peki senin önerebileceğin bir parfüm var mı?
canım dior addict diyicem ben...
kalıcılıgı konusunda ün yapmiş bi parfüm :delphin:

ucuz dersen carmina sensation çok güzel hemde çok kalıcı, tatlı bir koku
geçenlerde anneme deodorantlı setini aldım 30 tl idi
ben çok seviyorum bu parfümü

canım ben de 28 yaşındayım ve buğday tenliyim...
şimdiye kadar;
dior addict'in orjinalini kullandım, ha bir de pure poison'ın orjinalini kullandım o da dior'un ama bunların fiyatı baya var....
şimdi amor amor kullanıyorum....O da çok ucuz değil...Ama ben aldığım bir parfümü 1 yıldan fazla sürede bitiriyorum...

öğrenciyken; fiery2 kullanırdım burberry ile aynıydı kokusu..20-30 filandır sanırım..Aslında parfümerilerde çok pahalı olmayan ancak çoook güzel kokan parfümler var...Bİr bak istersen

şu parfüm topiklerinde hep sinir oluyorum yazılan ürünlerin kokusunu duyamıyorum diye.
yöneticilere bildireceğim bir düğme koyalım ona basınca bizim ekrandan parfümün kokusu gelsindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende bu aralar dior hypnotic poison a takmış durumdayım.
biraz ağır,sen geçerken ordan senin geçtiğini belli eden,ve bence çok sexsi br koku.
hep yollarda ,otobüste falan duyuyordum kızlarda bir arkadaşta yakaladım şükür.
hemen almam lazım.
şu dior addict yi merak ettim valla.benim değim gibimi acep yoksam hafif mi?

şu parfüm topiklerinde hep sinir oluyorum yazılan ürünlerin kokusunu duyamıyorum diye.
yöneticilere bildireceğim bir düğme koyalım ona basınca bizim ekrandan parfümün kokusu gelsindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende bu aralar dior hypnotic poison a takmış durumdayım.
biraz ağır,sen geçerken ordan senin geçtiğini belli eden,ve bence çok sexsi br koku.
hep yollarda ,otobüste falan duyuyordum kızlarda bir arkadaşta yakaladım şükür.
hemen almam lazım.
şu dior addict yi merak ettim valla.benim değim gibimi acep yoksam hafif mi?

anaaa demek yolda otobüste kokoşlarda duyduğumuz koku hipnotic poison muuşşş
ayy bende gidip bi koklıyımda
alayım dicem ama hani ben bişey almıycaktııııımmmm

Tous çok güzel. Geçen sene Krdi'den almıştım bitmek üzere, yapmıyor bir kıyak hanımefendi. Bir alana bir bedava yapsa çok güzel olcek ama nerdeee:delphin:
Fiyatı 90 mıydı neydi:uhm:

alien pahali ama kesinlikle tavsiye ederim amber ve çiçek kokusu ama sarışınlara ağır gelebilir

Back