M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
şeker sana radikal renkler değilde tonlarda oynamalar önercez o zaman ne dersın şeker
senin yüzünün güzelliği yeter hayatımmm....ne renk olursa olsun eminim çok yakışır....
bence sana çok koyu renkler ya da kızıl renkler olmaz..
açık kahverengi ya da çikalata kahve hoş seçimler olabilir
Resmini görmedim ama bence sarıdan vazgeçme. Bunu sana sarıdan sıkılıp, kızıla boyatan ve kızılı da kullanamayıp saçlarını delicesine yıpratma pahasına da tekrar sarıya boyatan biri söylüyor:) Yani ben:))) Sarı saçı bir kez kullanınca vazgeçemiyosun. Sonradan pişman olursun. Bana herkez kızılın da çok yakıştığını söyledi ama ben sarıyı geri özledim canım:) Çok iyi düşün bence....
canım bence sakın boyamam o kadar ugraştın yıpranmış yerlerini kestirdin . eminimki bırkaç ay surecek en fazla senin koyu renk sevdan ve sonra sıkılacaksın. yenıden açtırmak isteyeceksin aman bırsey olmaz saçıma zaten saglıklı deyıp başlıcaksın yıne açmaya ve sonra en başa donceksin yıpratxcaksın saçını.
bence alıdıgın boyayla başkasının saçını boya yada iade et.ne kadar amonyaksızda olsa yıpratıyor. ve senin yerınde olsam kesinlikle dogal turuncuya boyatırdım. yanı mangoya:) kesinlikle her goren seni dogal sanırdı. ve inan gözlerinin yeşili çok daha ortaya çıkardı.
yınede sen bılırsın canım ama koyu tonlara boyatınca 1 2 aya yıne açarsın. açık saçı deneyenler hep tekrardan başlıor çünkü
haklısın canım ya bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım karar alana kadar boyamam zaten
ayrıca bu lorielin amonyaksız boyasında 28 yıkamaya kadar dayanır diyor geçici boya mı bu anlamadım ben :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?