Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bana hangi renk yakışır??Yardımınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar dipten röfleler çıktı ama ben artık sarı istemiyorum
sizce hangi renk yakışır bana :uhm:
alıntı yapmayalım lütfen resmi sileceğim yerimseniben
şimdiden hepinize teşekkürler a.s.

Fotoğrafım uzun süre önce çekilmiştir kaydirigubbakcemile2
öneriler için tşkler kıslarrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım cok cici cok tatlı bir ifaden var..a.s. Bence kızıl tonları vamp olur sarıdan da sıkıldım dıyorsunkafamçokkarıştı
Cıkolata kahve benım favorım..şakkıdı Hem beyaz tenlısın yakısır cok..Şeniz
Eva Longorıa sac tonuna bak cok guzel.

merhaba şeker sen hangi tonları düşünüyorsun?kırmızı tonlarına ne dersın cnm

yorumlar için çok tşkler kızlar ben doğal bi renk olsun istiyorum aslında kafam ondan karışıyor koyu kumral falan diye düşünüyorum ama farklı önerilerinizi de değerlendirebilirim
çikolata kahveye baktım gerçekten hoş bir renk

şeker sana radikal renkler değilde tonlarda oynamalar önercez o zaman ne dersın şeker

senin yüzünün güzelliği yeter hayatımmm....ne renk olursa olsun eminim çok yakışır....

bence sana çok koyu renkler ya da kızıl renkler olmaz..
açık kahverengi ya da çikalata kahve hoş seçimler olabilir

şeker sana radikal renkler değilde tonlarda oynamalar önercez o zaman ne dersın şeker

evet cnm ya ben daha koyu bir ton istiyorum ama çikolata kahvede hoşuma gitti sanırım rengi ışığa göre açılıyor yada kayulaşıyor kaydirigubbakcemile2

senin yüzünün güzelliği yeter hayatımmm....ne renk olursa olsun eminim çok yakışır....

canım ablam benim Şeniz
sanada her renk yakışıyor :asigim:

bence sana çok koyu renkler ya da kızıl renkler olmaz..
açık kahverengi ya da çikalata kahve hoş seçimler olabilir

canım bende koyu istiyorum bu aralar neden bilmem ama koyu renk istiyorum ama siyah değil çünkü geçişi çok zor oluyor mirmirmirmir

Resmini görmedim ama bence sarıdan vazgeçme. Bunu sana sarıdan sıkılıp, kızıla boyatan ve kızılı da kullanamayıp saçlarını delicesine yıpratma pahasına da tekrar sarıya boyatan biri söylüyor:) Yani ben:))) Sarı saçı bir kez kullanınca vazgeçemiyosun. Sonradan pişman olursun. Bana herkez kızılın da çok yakıştığını söyledi ama ben sarıyı geri özledim canım:) Çok iyi düşün bence....

canım benimde önceden sarıydı sonra bir ara simsiyaha boyattım sonra siyahı açtırıp kızıl yaptırdım tabi saçlar mahvoldu sonra bide üstüne kumral boyatıp röfle yaptırdım yani bu ikinci kere sarıya geçişim ama sarı yüzümü soluk gösteriyor beyaz tenli olduğum için makyaj yapmam gerekiyor :çok üzgünüm:

kızlar başka fikri olan yok mu yaa(

kızıl ve siyah hariç bence her renk yakışır sana.açık kahve çikolata kahve koyu kumral bu renkler olabilir hem sarı rengi özleyip tekrar dönmek istersen geçişi kolay olur

Kızlar bugün yeni çıkan amonyaklı saç boyasının sıcak çikolata rengini aldım onu deniycem çikolata kahveden sadece beş ton daha koyu gibi görünüyor ama bakalım nasıl olacak hiç kahve yapmadım cesaret edemiyorum ya cesaretimi toplayınca yapcam bakalım iyi olur mu ki sositososito

canım bence sakın boyamam o kadar ugraştın yıpranmış yerlerini kestirdin . eminimki bırkaç ay surecek en fazla senin koyu renk sevdan ve sonra sıkılacaksın. yenıden açtırmak isteyeceksin aman bırsey olmaz saçıma zaten saglıklı deyıp başlıcaksın yıne açmaya ve sonra en başa donceksin yıpratxcaksın saçını.
bence alıdıgın boyayla başkasının saçını boya yada iade et.ne kadar amonyaksızda olsa yıpratıyor. ve senin yerınde olsam kesinlikle dogal turuncuya boyatırdım. yanı mangoya:) kesinlikle her goren seni dogal sanırdı. ve inan gözlerinin yeşili çok daha ortaya çıkardı.
yınede sen bılırsın canım ama koyu tonlara boyatınca 1 2 aya yıne açarsın. açık saçı deneyenler hep tekrardan başlıor çünkü

haklısın canım ya bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım karar alana kadar boyamam zaten
ayrıca bu lorielin amonyaksız boyasında 28 yıkamaya kadar dayanır diyor geçici boya mı bu anlamadım ben :uhm:

haklısın canım ya bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım karar alana kadar boyamam zaten
ayrıca bu lorielin amonyaksız boyasında 28 yıkamaya kadar dayanır diyor geçici boya mı bu anlamadım ben :uhm:

canım yarı kalıcı bır boya ve içinde saça gırmesi için oksıjenli su var. ustunde de yazıyor zaten. yanı senin ne zorluklarla saçını saglıklı hale getirmeye çalıştıgını bıldıgım için soyluyorum. çünkü bende geçen sene çok çok kısa kesmiştim yenı uzadı sayılır. ve bılıyorum kı açık renk saçtan koyuya geçenler mutlaka saçını yıne açıyor. sen 28 kere yıkasanda tam olarak gitmez boya. yarı kalıcı oldugunda. eski halıne benzer bır renk çıkar. en ıyısını sen bılırsın canım

off of o kadar çektim bu boya meretinden ama yine kurtulamıyorum işte :çok üzgünüm:
biri zorla boyatıyor sanki -tatlicadiarzu-
az sonra boyıcam kızlar yeni sıcak çikolata olcam lülülülülülü
ilk defa kahverengi boyuyorum benneyaptımki

kızlar sıcak çikolata boyadım istediğim renk oldu saçlarımda yumuşacık bu özelliğini çok sevdim ama bakalım rengin süresi ne kadar gidecek onu merak ediyorum

evet kızlar amonyaksız boyanın sıcak çikolata rengine boyadım sonuç şimdilik iyi bide fön çektimki rengi tam anlıyım güzel görünüyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…