Kızlar, bana fikirleriniz lazım :)

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Kızlar merhaba.. Öncelikle yazdıklarımı sonuna kadar okumanızı isticem Çünkü neden bu davetiyeler arasında kaldığımı bilmeniz lazım
Düğün hazırlıklarında kafamı yormamı gerektiren meselelerden biri de davetiye. ve bu günlerde düğünüme 5 ay olmasına rağmen kafa yormaya başladım bu meseleye :)
Aslında hayallerimde davetiye modelim hep belliydi yıllardır. Sade, zarif, dikdörtgen, belki üzerinde inci kurdela detayı falan.
Bu doğrultuda davetiye ararken şuna denk geldim, ve gördüğümde işte benim davetiyem bu olmalı! dedim;

Daha sonra resimli olması sebebiyle tarzım olmayan şu davetiyeye denk geldim;

E madem tarzın değil niye kararsızsın diyebilirsiniz
Kızlar bu davetiyenin aklımı karıştırmasının sebebi şu; ben katibim, nişanlım da katip. Yani bu davetiye bize yeterince uygun üzerindeki resim sebebiyle. Hani üsküdara gider iken, katip benim ben katibin vs vs
Şöyle bakınca çok da basit durmuyor, otantik de bir havası var aslında

Siz olsanız seçiminiz ne olurdu? Hep hayallerinizdeki davetiye mi? Nişanlınızla ikinizin mesleğiyle uyumlu olan bu otantik davetiye mi?

Son düzenleme:

Ben olsam hayallerimdeki davetiyeyi seçerdim:))

Ben de öyle yapacakmışım gibi geliyor zaten :)
Ama insan kararsız kalıyor işte..

Son düzenleme:
Hayalinizde ki davetiyenin içine, köşeli davetinin şekline göre katipli olandan yaptırabilirsiniz. Böylelikle hem hayaliniz hem de mesleği olmuş olur. gayette cici durur gibime geliyo zaten katipli davetinin dışı dümdüz beyaz mektup zarfı gibi

Onu da düşündüm ama davetiyeler birbirine uyarlanmıyor diye biliyorum. yani benim hayalimdeki uzun bi dikdörtgen, öbürü daha karemsi
Eğer istediğim gibi bi davetiye imkanım olsa hayalimdeki davetiyeni bi kenarına belli belirsiz bi şekilde o ikinci davetiyedeki katipleri bastırabilirdim yanyana

Son düzenleme:

Davetiye konusunda matbaaların yapmadığı şey yok canım. Olabilir neden olmasın ki. hayalinde ki davetiye dikdörtgen, öbürü kareye yakın. önemli olan burda katip figürü değil mi? zaten kare olan davetiyeye bak katibin olduğu kısma kadar olan yeri dikdörtgen. Onlar taratıyolar sadece figürü alıp istediğin şekle göre ayarlayabiliyolar, ki bunu yapmak çok zor bişey değil. Sığmıycak bi figür dahi olsa küçültülüp büyültülebiliyo şekle göre. Ayrıca sadece katip figürü değil komple onun içi güzelmiş gayet hoş duruyo genel rengi yazıları falan tam bir bütün olmuş bence. bu iki resmi alıp matbaaya danışırsan yaptırabilirsin canım. Ayarlayıp sana örnek göstericekler beğendiğin şekilde tamam onayı verince davetiye tamamdır, baskıya başlanır. Böylelikle ikisinin arasına kalmamış olursun

katip olan davetiye sizi daha esprili bir dille anlatır..

ama ben daha şık şeyleri severim..kurdelalı olan tam tarzım..

kesinlikle ikincisi. klasik şeylerden yana değilim.

2. davetiye sizi espirili bi ifadeyle anlatıyor. bence 2. si hoş olur ama arkadaşın da dediği gibi 1. davetiyenin sağ ya da sol kısmına küçük birer katip baskısı yaptırabilirseniz en güzeli olur. mutluluklar dilerim

Bence kesinlikle ikincisi. Eskitme tebrik kartı havası var hem esprili, hem dediğin gibi mesleğinizle ilgili olacağı için uzun yıllar unutulmayacak bir davetiye, diğeri klasik bir davetiye.. mutluluklar

Katip olayından kaynaklı kesinlikle ikinciyi seç derim. Birincisi sıradan bir davetiye çünkü.

bence de 2.si cok hoş bişey.ben cok begendim.mutluluklar size

katipl olan durumunuza uygun. diğeri bence daha basit. bence 2.

canım kolay gelsin öncelikle zor iş bu işler düğün hazırlığında yorulduğumuz kadar hiç yorulmayız bir daha diye düşünüyorum Kendimde araştırmalar içerisindeyim ama yerinde olsam hayalimdeki davetiyeyi tercih ederdim... Ha diğer davetiye kötü mü hayır mesleğinizede uyuyor ama dediğim gibi sonucta bir kez böyle bır sey olcak hersey hayalındekı gıbı olsun derım ben...Ama şunuda bilmeni isterim ki beyaz olan davetiye asırı sade geldı bana ve begenmedım tercih senin kolay gelsın cnm

Bencee içine hangisi siniyosa onu seç canım nede olsa senin düğününn :) En güzeliğine karar vereceğine eminimm.kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…