- 7 Ağustos 2011
- 349
- 208
- 123
Kızlar merhaba.. Öncelikle yazdıklarımı sonuna kadar okumanızı isticem
Çünkü neden bu davetiyeler arasında kaldığımı bilmeniz lazım![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Düğün hazırlıklarında kafamı yormamı gerektiren meselelerden biri de davetiye. ve bu günlerde düğünüme 5 ay olmasına rağmen kafa yormaya başladım bu meseleye :)
Aslında hayallerimde davetiye modelim hep belliydi yıllardır. Sade, zarif, dikdörtgen, belki üzerinde inci kurdela detayı falan.
Bu doğrultuda davetiye ararken şuna denk geldim, ve gördüğümde işte benim davetiyem bu olmalı! dedim;
Daha sonra resimli olması sebebiyle tarzım olmayan şu davetiyeye denk geldim;
E madem tarzın değil niye kararsızsın diyebilirsiniz![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Kızlar bu davetiyenin aklımı karıştırmasının sebebi şu; ben katibim, nişanlım da katip. Yani bu davetiye bize yeterince uygun üzerindeki resim sebebiyle. Hani üsküdara gider iken, katip benim ben katibin vs vs![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Şöyle bakınca çok da basit durmuyor, otantik de bir havası var aslında![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Siz olsanız seçiminiz ne olurdu? Hep hayallerinizdeki davetiye mi? Nişanlınızla ikinizin mesleğiyle uyumlu olan bu otantik davetiye mi?![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Düğün hazırlıklarında kafamı yormamı gerektiren meselelerden biri de davetiye. ve bu günlerde düğünüme 5 ay olmasına rağmen kafa yormaya başladım bu meseleye :)
Aslında hayallerimde davetiye modelim hep belliydi yıllardır. Sade, zarif, dikdörtgen, belki üzerinde inci kurdela detayı falan.
Bu doğrultuda davetiye ararken şuna denk geldim, ve gördüğümde işte benim davetiyem bu olmalı! dedim;
Daha sonra resimli olması sebebiyle tarzım olmayan şu davetiyeye denk geldim;
E madem tarzın değil niye kararsızsın diyebilirsiniz
Kızlar bu davetiyenin aklımı karıştırmasının sebebi şu; ben katibim, nişanlım da katip. Yani bu davetiye bize yeterince uygun üzerindeki resim sebebiyle. Hani üsküdara gider iken, katip benim ben katibin vs vs
Şöyle bakınca çok da basit durmuyor, otantik de bir havası var aslında
Siz olsanız seçiminiz ne olurdu? Hep hayallerinizdeki davetiye mi? Nişanlınızla ikinizin mesleğiyle uyumlu olan bu otantik davetiye mi?
Son düzenleme: