• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana fıkır verırmısınız??

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
temmuzda dugunum var ve ewımı aldık. mutfak balkonum bıraz buyuk we camla kapalı. bende degerlendırmek ıstıyorum orayı. ama bı sorunum var. bahce oturma gruplarından 2 lı ıkı tane koltk alsam dıyorum ama cok pahalı fıyatları. maranoza sordum o tarz bıseyı kaca yaparsınız dıye oda tanesı 500 falan dedı. agac oymalıymıs zor yapılıyormus. ucuz yollu bırsey arıyorum balkonuma yaptırmak ıcın. ewınde olan varsa foto koyabılırmı yada nasıl bırsey oldugunu anlatıp ucuza nasıl kapatabılecegımı soyleyebılırmısınız???

temmuzda dugunum var ve ewımı aldık. mutfak balkonum bıraz buyuk we camla kapalı. bende degerlendırmek ıstıyorum orayı. ama bı sorunum var. bahce oturma gruplarından 2 lı ıkı tane koltk alsam dıyorum ama cok pahalı fıyatları. maranoza sordum o tarz bıseyı kaca yaparsınız dıye oda tanesı 500 falan dedı. agac oymalıymıs zor yapılıyormus. ucuz yollu bırsey arıyorum balkonuma yaptırmak ıcın. ewınde olan varsa foto koyabılırmı yada nasıl bırsey oldugunu anlatıp ucuza nasıl kapatabılecegımı soyleyebılırmısınız???
ben kose takim aldim koydum.. mutfak cin koseli takimlar var... ucuz stersen bayrampasada var mob carsisinda yada Modesa da bulabilirsn...

bence o tarz koltukları ucuza ve şık koçtaş ta bulabilirsin ..........

evet ben de bahçem için bakıyorum bambu takımlar var koçtaşta çok uygun üzerine de bi büyük şemsiye düşünüyorum bence koçtaşa bak derim hem ucuz hem minderli falan hoş yani.. $morocco-bambu-takim.webp
benim düşündüğüm takım bu orta sehpası da fiyata dahil 399 lira...

Son düzenleme:

ben bu tarzda olanları seviyorum canım kullanışlı olacağını da düşünüyorum bencede koç taş da benzerleri vardır . $1325168593.webp

bu arada canım özeldeki mesajına cevap veremıyorum mesaj hakkım yok. yatak odası takımımın altına mesajına cvap yazıyorum

Back
X