ben kose takim aldim koydum.. mutfak cin koseli takimlar var... ucuz stersen bayrampasada var mob carsisinda yada Modesa da bulabilirsn...temmuzda dugunum var ve ewımı aldık. mutfak balkonum bıraz buyuk we camla kapalı. bende degerlendırmek ıstıyorum orayı. ama bı sorunum var. bahce oturma gruplarından 2 lı ıkı tane koltk alsam dıyorum ama cok pahalı fıyatları. maranoza sordum o tarz bıseyı kaca yaparsınız dıye oda tanesı 500 falan dedı. agac oymalıymıs zor yapılıyormus. ucuz yollu bırsey arıyorum balkonuma yaptırmak ıcın. ewınde olan varsa foto koyabılırmı yada nasıl bırsey oldugunu anlatıp ucuza nasıl kapatabılecegımı soyleyebılırmısınız???
temmuzda dugunum var ve ewımı aldık. mutfak balkonum bıraz buyuk we camla kapalı. bende degerlendırmek ıstıyorum orayı. ama bı sorunum var. bahce oturma gruplarından 2 lı ıkı tane koltk alsam dıyorum ama cok pahalı fıyatları. maranoza sordum o tarz bıseyı kaca yaparsınız dıye oda tanesı 500 falan dedı. agac oymalıymıs zor yapılıyormus. ucuz yollu bırsey arıyorum balkonuma yaptırmak ıcın. ewınde olan varsa foto koyabılırmı yada nasıl bırsey oldugunu anlatıp ucuza nasıl kapatabılecegımı soyleyebılırmısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?