• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bana Dua Edin Kan Vermeye Gidiyorum Şimdi.. İnşallah bebek vardır..

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Bugün 3. gebelik testimi yaptım ve tekrar silik çizgi ile karşılaştım. 5 gündür adet görmüyorum. Yeni evli olmamıza rağmen eşimde bende çok istiyoruz. Daha fazla belirsizlikte kalmak istemiyorum aslında bi yandan da korkuyorum olumsuz bırsey duyacagım dıye.. Lütfen dua edin Allahın izniyle mutlu dönmek istiyorum bu eve.:19:

Bugün 3. gebelik testimi yaptım ve tekrar silik çizgi ile karşılaştım. 5 gündür adet görmüyorum. Yeni evli olmamıza rağmen eşimde bende çok istiyoruz. Daha fazla belirsizlikte kalmak istemiyorum aslında bi yandan da korkuyorum olumsuz bırsey duyacagım dıye.. Lütfen dua edin Allahın izniyle mutlu dönmek istiyorum bu eve.:19:

Merhaba
Eğer silikte olsa ikinci bir çizgi varsa ve bu 3 defa yoklanmışsa..Tebrik ederim anne oluyorsunuz:) Umarım herşey gönlünüzce olur:emir_bebek:

Merhaba
Eğer silikte olsa ikinci bir çizgi varsa ve bu 3 defa yoklanmışsa..Tebrik ederim anne oluyorsunuz:) Umarım herşey gönlünüzce olur:emir_bebek:

bu söylediklerin şu an içimi çok rahatlatıyor ama yine de dua et bana olur mu... umarım bebek bekleyen herkes bebegıne kavusur yasayınca nasıl bı durum oldugunu anladım... sağlıcakla kal..

Hayırlı olsunn tebrik ederimmmmm :) darısı başıma inşallah.. :)

Gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah :) kaç haftalıkmış

oncelıkle tebrık ederım canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah... darısı benımde basıma ınsallah. buarada kac gun gecıkmen oldu? belırtılerın?:46:

oncelıkle tebrık ederım canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah... darısı benımde basıma ınsallah. buarada kac gun gecıkmen oldu? belırtılerın?:46:

Canım benimki biraz karışık :) 28 günde bir adet oluyordum.hesap yaptım korunmayı bıraktıktan sonra 2 temmuzda adet olmalıydım olmadım.O gün hemen evde test yaptım ve iki çizgi sonra kan testi yaptım kesinleştrdik :) Belirti olarak da sanki adet olcam gibi hssediodum.halsizlik vardı birde.mide bulantısı baş dönmesi hiç yaşamadım tamamiyle hesap yaptım ona göre öğrendim eğer belirti beklemiş olsaydım baya geç öğrenirdim galiba :)

Mide bulantılarım 3.ayım da başladı biraz ilginç :)

ne kadarlık gebesın? 3.ayında bulantım basladı yazmıssın ya

canım ınsallah darısı basına ben cok mutlu oldum.. ben kan vererek baktırdım kaç haftalık oldugunu soylemedıler. eşimin doğu görevi nedeniyle ığdırdayız bu sene burada bır ozel hastaneye gıttım fakat burada tıp alanında pek ıyı değıller belkı o yuzden cok ılgılenmedıler yoksa soylerdıler galıba kac haftalık bebısım

ne kadarlık gebesın? 3.ayında bulantım basladı yazmıssın ya

yanlış bır anlaşılma olmuş galıba ben 3.ayımda bulantm basladı gıbı bırsey yazmadım 3 defa gebelık testı yaptıgım hakkında bılgı verdım sadece.. olsa olsa bır aylık anca vardır bebegım ayrıca hıc bulantım olmadı

Sonucunu paylaşır mısın tatlım merak ettim :)

hmmmmmm ne güzel rabbim bana da nasip eder inş...

Back