• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlar bana da yardım edin...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

AlayciKus1

Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
849
358
648
mrb kızlar,kızım 2 ay sonra 2.5 yaşını dolduruyor ama hala çorba yiyor,normal yemeğe birtürlü geçmiyor,karnını doyuracak kadar yemiyor en azından,bnmde doymadı diye içime sinmiyor ve dayıyorum çorbayı,kahvaltı alışkanlığı edindiremiyorum hala bisküvi bebe ekmeği vs. yiyor,aralarda çorba(bu arada etsiz tavuksuz çorbayı hayatta yemez) meyve yatarkende muhallebi,kilosu çok ii,gelişimide süper,4 yaşındaki çocuklar gibi,ama aynı şeyleri yiyip duruyor diye çok üzülüyorm,bizim yediğimiz herşeyi ne zaman yiyecek yada nasıl geçebiliriz,ne olur bana akıl verin,şimdiden çok tşk ederim :enbuyukkk:

canım benim besinlere geçme zamanı gelmiş bence beişinin yeni bir yemeği yedirmeye aç karnına başla bunu doktorlarda diyor aç karnına hayır diyemez hem maşallah bebiş gelişimi güzelmişş az az başla yeni yemeklere gün geçtikçe alışıcak inş yardımcı olmuşumdur allaha emanet olzemuszemusopuyorumnanaktan

Canım ablamda aynı sorunu yaşamıştı yeğenimde.Onlar sofraya oturttular her akşam.ılk başta yememiş sonra yavaş yavaş başlamış.Şimdi kendi istiyo taze fasülye, bamya falan

Back