Merhaba kızlar size bir konu hakkında Yardımınızı almak istiyorum şimdi benim bir tane teyzem var ama Öz teyzem değil eşimin teyzesi konuya gireyim eşimin teyzesi ilk evliliğinden boşandı şiddetli geçimsizlik leri vardı eşi sürekli şiddet uyguluyordu eziyordu Ben eşimle Evlenmeden 2 sene önce boşanmışlar Şimdi teyzesi ikinci evliliğini yaptı 1 ay oldu yani yapalı Hani 2 tane çocuğu olduğu için Eski eşin olduğu şehre gitti 12 yaşında oğlu için daha çok evlendi sırf çocuğunu rahat görebilmek için Çünkü babasının evindeyken çocuğunu rahat göremiyordu o yüzden evlenmek istedi ama şu an evlendiği adam hem yaş olarak büyük hem de teyzemi aldatıyor sanırım tam olarak bilmiyorum ama teyzem hani seziyor sürekli mesajlar geliyormuş ama telefonu sessiz deymiş teyzemden geziyormuş öyle oluyor ki gece 1 de 2 de evine geliyormuş Teyzem de bu konuda çok üzülüyor ne yapacağını da bilmiyor şu an evlendiği eşi Hiç konuşkan bir eş değil evi otel gibi kullanıyor Teyzem de hizmetçisi olarak yani bir eş olarak davranmıyor Teyzem de bu konuda çok strese giriyor üzülüyor ailesine de bahse demiyor Çünkü ailesi eğer evlenirsen bir daha bu tarafa gelemezsin dedi Ne yapacağını bilmiyor teyzem sizce ne yapmalı Bana akıl verir misiniz onu bu şekil görünce çok üzülüyorum Ben de bu konularda bir tek benimle paylaşabiliyor kayınvalideme de söyleyemiyor bir şey der diye şu anki kocası çocuğunu da görmesine izin vermiyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz bir fikir verir misiniz