Ponciksi

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.064
3.145
83
Merhaba kızlar bende poliskistik over var ve 1.5 senedir gebelik elde edemiyoruz foliwell vs. Kullnmadığımız gıda takviyesi ve ilaç kalmadı nerdeyse tüp bebek düşünmeye başladım artık fiyatları nasıl oluyor ve süreç nasıl geçiyor? Bilgi verebilir misiniz?

Ben devlet Hastanesinde tedavi görüyorum ilaçlar 1500 TL tuttu. Hastaneye de 800 TL odeyecegim. Devlet hastanesinde tedaviye baslayacaksaniz eğer tüp bebek öncesi 2 aşılama yapma şartı var. Sizde pco var. Peki eşinize tahlil yapıldı mı ?

Ozellerde fiyatlar tabi daha pahali. Devlet hastanesinde hocaya gitmiyorsan ekstra odemiyorsun hocalarin odemeleri var. Bunun disinda ilac paralari kisiye gore degisiyor ilacin dozuna ve kac farkli ilac kullanacagina bagli benim gecen yil 2 bin civari tutmustu ilaclar. Yuksek doz ve 3 farkli igne kullaniyodum. Universite hastanesinde hicaya yaptirdim. Hastaneye az bi rakam odedim hocaya 3 bin ilaclar vs toplam 6 bini buldu. Bu yil ilaclarada hoca fiyatinada hastane fiyatinada zam gelmis 10 bine yaklasir diye hesapliyorum. İki asilama sartina gelince oyle bir zorunluluk yok. Şoyle yok hastanin durumuna gore degisiyor eslerin degerleri uygunsa asilamaya once deneniyor fakat degilse direkt tup bebek yapilabiliyor. Devlet hastanesi benden asilama sarti aramadi rapor cikartmak icin. Oncesinde ozel hastanede yaptirmistim asilama fakat doktorum sana asilama olmadanda rapor cikardi degerlerin asilamaya uygun degil direkt tup bebeklik demisti. Doktor ile gorusmeden asilamami tup mu bilemezsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…