- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 358
merhaba kızlar
bugün 5.dr a gittim.
SAT 3 mayıs int.hesapladığımda 7 şubat olarak görünüyo 40.haftamın doluşu.
tansiyonum yüksek şekerimde yüksek.FL bacak boylarında gerilik var 3 hafta,karın çevreside 2 hafta geri bir tek başı sat la aynı gidiyo.
Adetlerimde hep düzensizdi kendimi bildim bileli 2-3 ayda bir olurdum.
Bu dr.doğum tarihi için eski ultrason görüntülerime bakarak söyledi.
İdrarda enfeksiyon çıktı kanda varmış largopen diye bi antibiyotik,tansiyon içinde alfamet verdi.nst de bebeğimin kalp atışları iyi dedi.2700 grammış.
Eski dr.um 26 ocakta alırız bebeği demişti sat a göre.
bu dr.da eski ultrason görüntülerine göre 8 şubatta alırız bebeği dedi.
Kafam allak pullak oldu.Tansiyonum olmasa çıkacağı güne kadar dursun.
26 ocakta alınsa bebeğim küvezdemi kalacaktı bu dr.da bekletiyo.16 şubatta doluyomuş 40.haftam ultrason görüntülerine göre.
1)Adet düzensizliği olan kişilerde sat tarihimi yoksa ilk 3-4 aydaki ultrason görüntülerimi dikkate alınıyor?
2)Eski dr.tansiyon için sadece tuzu kes diyodu sıfır tuz yani.Bu dr.da alfamet tansiyon hapı verdi.Bu hapı kullandığımda tansiyonu düşürüyomu?Eski dr.neden vermediki tansiyon ilacı?
3)Eski dr.doğum için 26 ocak bu dr.da 8 şubatta alabiliriz diyo hangisine güveneceğim?
4)Largopen antibiyotik gebelik katagorisi B sınıfı.bi sorun olmaz herhalde.
5)Alfamet tansiyonu düşürüyomu?
bugün 5.dr a gittim.
SAT 3 mayıs int.hesapladığımda 7 şubat olarak görünüyo 40.haftamın doluşu.
tansiyonum yüksek şekerimde yüksek.FL bacak boylarında gerilik var 3 hafta,karın çevreside 2 hafta geri bir tek başı sat la aynı gidiyo.
Adetlerimde hep düzensizdi kendimi bildim bileli 2-3 ayda bir olurdum.
Bu dr.doğum tarihi için eski ultrason görüntülerime bakarak söyledi.
İdrarda enfeksiyon çıktı kanda varmış largopen diye bi antibiyotik,tansiyon içinde alfamet verdi.nst de bebeğimin kalp atışları iyi dedi.2700 grammış.
Eski dr.um 26 ocakta alırız bebeği demişti sat a göre.
bu dr.da eski ultrason görüntülerine göre 8 şubatta alırız bebeği dedi.
Kafam allak pullak oldu.Tansiyonum olmasa çıkacağı güne kadar dursun.
26 ocakta alınsa bebeğim küvezdemi kalacaktı bu dr.da bekletiyo.16 şubatta doluyomuş 40.haftam ultrason görüntülerine göre.
1)Adet düzensizliği olan kişilerde sat tarihimi yoksa ilk 3-4 aydaki ultrason görüntülerimi dikkate alınıyor?
2)Eski dr.tansiyon için sadece tuzu kes diyodu sıfır tuz yani.Bu dr.da alfamet tansiyon hapı verdi.Bu hapı kullandığımda tansiyonu düşürüyomu?Eski dr.neden vermediki tansiyon ilacı?
3)Eski dr.doğum için 26 ocak bu dr.da 8 şubatta alabiliriz diyo hangisine güveneceğim?
4)Largopen antibiyotik gebelik katagorisi B sınıfı.bi sorun olmaz herhalde.
5)Alfamet tansiyonu düşürüyomu?