Kızlar bana bi yardımcı olabilirmisiniz ? :((

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
Kızlar nasıl anlatıcam blmıyorum ama danısabilicem hiç kımse yok etrafımda lütfen yardımcı olun 2 gun önce esimle birlikte olurken cok sert sekılde rahmıme geldı yanı onu hıssettm böyle bi agrı olamaz dedım uzun süre kıvrandım sabahları hıc tuvalete cıkmazken o gunden sonra 2 sabahtr cok kotu karın agrısı ile kalkıyorum dırek tuvalete kosuyorum ve hıc gecmeyen bi kasık agrım var kasıklarımda birseyler tık tık tık atıyor kalp gibi her gecen gun sıddetlenıyor ne olmus olabilir yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
O kadar ağrı normal değil bence sert baskıdan dolayı ise, daha önce öyle ağrı olmadıysa hemen doktora gidin

evet gecikmeden doktora gidin.ne kadar baskı yapabilir ki.

başka bir sorun olmasın.

acilde kadın dogumcu bulamazsın arkadaşım
bi fırsat bulup hemen dr gitmen lazım
bende ilk defa duydum böyle bişey

calısıyorum ve suan kötüyüm gitmem lazım deme fırsatım yok aksam gidicem rapor alıcamda sabah işe fax cekıcem öyle hasta oldumu düşünücekler ben bugun gelemıyorm 1 saat gitsem olmazmı deme sansım ne yazıkkı olmuyor bu yuzden calıstıgım yerdende nefret ettim ya ısıtıcı bant var camasıra yapıstırıyorsun kasıklara sıcaklık verıyor az bıraz rahatlattı ama batmalar gecmek bilmedi bend eilk defa kendımde rastladım daha önce hıc duymamıstım olmazsa aksam bi acile gidip rahatlatıcı birseyler yaptırıp 2 gun rapor alıp görnmek herkeze ck tesekkurler allah razı olsun

canım geçmiş olsun ama anllattığna göre normal değil bi doktora gt bence ihmal etme sakın

kızlar gittim bugun rahım duvarımda zedelenme olmus ihmale gelmıcek birseymıs tedaviye basladık hersey ıcın tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…