Bebek Beslenmesi Kızlar bana akıl verin memeden kesmeyle ilgili

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Belki konu yeri burası olmayabilir ama daha çok ilgi gördüğü için buraya yazmaya karar verdim
Kızlar merhaba benim 20.5 aylık oğlum var ayın 6 sında 21 olacak inş
Kafam karışık emmeye çok düşkün ve iştahsız
YanlıZ olduğumuzda özellikle sürekli meme meme
Çevredekiler kes artık memeden diyor
Bende kararsız kaldım zaten en fazla Temmuz da kesmem lazım ki Ramazan a geliyor
Acaba diyorum kesersem yemeğe düşer mi
Nasıl kesmeliyim emerek uyuyor birde kesersem nasıl uyutabilirim
Neler denemeliyim
keserken bi anda mı kademeli mi kesmeliyim
Birde kestiğinde göğüsler şişiyor diyorlar bunun için neler yapmalıyım
Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum acil ve merakla
Sevgiler

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Belki konu yeri burası olmayabilir ama daha çok ilgi gördüğü için buraya yazmaya karar verdim
Kızlar merhaba benim 20.5 aylık oğlum var ayın 6 sında 21 olacak inş
Kafam karışık emmeye çok düşkün ve iştahsız
YanlıZ olduğumuzda özellikle sürekli meme meme
Çevredekiler kes artık memeden diyor
Bende kararsız kaldım zaten en fazla Temmuz da kesmem lazım ki Ramazan a geliyor
Acaba diyorum kesersem yemeğe düşer mi
Nasıl kesmeliyim emerek uyuyor birde kesersem nasıl uyutabilirim
Neler denemeliyim
keserken bi anda mı kademeli mi kesmeliyim
Birde kestiğinde göğüsler şişiyor diyorlar bunun için neler yapmalıyım
Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum acil ve merakla
Sevgiler
21 ay geç bir zaman değil. 3 yaşına doğru bıraktıranlar var çevremde..
Bence zorlama kendi bırakacağı zaman kademeli olarak kendi bırakıyor zaten. Sen hiç meme bırakmayan çocuk gördün mü 4 yaşında falan emen?
Ramazan olayı biraz yorabilir seni ben ramazanda 1 kere emzirdim. Daha doğrusu oruç tuttum emzirirken en daha doğrusu emmedi kızım da süt sağarken. 1 günde az gelen sütüm kesildi inan bak.ondan sonra da asla eski düzene dönemedi ben kendim bıraktım sağmayı. Tutma desem ne kadar doğru bilmiyorum günah almak istemem bilmediğim bir konuda fetva verir gibi.

21 ay geç bir zaman değil. 3 yaşına doğru bıraktıranlar var çevremde..
Bence zorlama kendi bırakacağı zaman kademeli olarak kendi bırakıyor zaten. Sen hiç meme bırakmayan çocuk gördün mü 4 yaşında falan emen?
Ramazan olayı biraz yorabilir seni ben ramazanda 1 kere emzirdim. Daha doğrusu oruç tuttum emzirirken en daha doğrusu emmedi kızım da süt sağarken. 1 günde az gelen sütüm kesildi inan bak.ondan sonra da asla eski düzene dönemedi ben kendim bıraktım sağmayı. Tutma desem ne kadar doğru bilmiyorum günah almak istemem bilmediğim bir konuda fetva verir gibi.

Ya çok kararsızım mesela şimdi yara bandı yapıştırdım istemedi memeyi Napcam bilmiyorum eninde sonunda kesicem ama garip oldum devam etmeli mi yoksa tekrar emzirmelimiyim bilmiyorum memeye düşkün ve iştahsız Napcam bilmiyorum

Back