kızlar bana acil cevap yazın lütfen ertesi gun hapı kullananız oldumu ve işe yaradımı

bitanelerim

yavuz hatice
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
169
1
96
Antalya
kızlar ben 4 gun önce ertesi gun hapı kullandım ve adet zamanım yaklaştıkça korkuyorum ilkkez kullandım işe yarıyomu gerçekten acaba dahaönce kullandıysanız bana yazarmısınız lüüütfen bekliyorum

Son düzenleme:
cnm ben kullandım... için rahat olsun... gebeliği engelliyor... ilişkiden sonra ne kadar erken içtiysen hapı, koruma oranı o kadar yüksek oluyo...

ertesi gün hapı şu unutulan doğum kontrol hapından ertesi gün iki tane birden almaksa, korkarım ama işin yaş canım. Benim 2. bebeğim 3 aylık kucağımda:)) Ama dünya tatlısı. Allahtan aralarında 6 yıl var.

ben de kullandım canım..çok şükür korudu..inşallah sende de olumlu bir etki yapmıştır..paylaş gelişmeleri..
bu arada ben de gece 12-1 gibi girdiğim ilişki için sabah 10da aldım ilacı, 12 saat sonra 2. dozu aldım..çok bulantı yaptı ve ara kanamalarım oldu ama engelledi gebeliği şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…