Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKIZLAR BAL ÇÖREKOTU KARISIMINA NE ZAMAN BAŞLANMALI ?
Ben reglin 3. Günü başlamıştım. Normalde 2. Günü başlanıyormuş. 5 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu + 5 tatlı kaşığı tarçın + 7 tatlı kaşığı doğal bal ile hazırlayıp sabah akşam aç karnına yedim. 12 gün boyunca yemek gerekiyormuş. Ancak ben 4. Günündeyken bıraktım çünkü 3 günde nerdeyse biten reglim bitmek bilmedi sürekli kırmızı renkle gelmeye devam etti. Farklı bir durum oluşmasından korktuğum için bıraktım. İyi gelenler olduğu kadar gelmeyenler de varmış.
Canım bende 3 gündür kullanıyorum 2.gün başlanmalı ve 12 gün yenmesi gerekiyor deniliyor. Bende iştah kaybına neden oluyor diye yemeklerden sonra almaya basladım sonucu nasıl verir Allah bilir ama bu platformda bir kardes bu karısımdan sonra gebe kaldığını söyledi darısı sana bana olur insaAllah
selam kızlar. geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş. bende dün gittim aldım malzemeleri. başlayacağım bugün.. kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum :) teşekkürler...