• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KIZLAR BAL ÇÖREKOTU KARISIMINA NE ZAMAN BAŞLANMALI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
MERHABALAR .
BAL ÇÖREKOTU TARCIN KARISIMINA NE ZAMAN BAŞLANMALI Ç ÖLÇÜSÜNÜ TEJKRAR TARİF EDER MİSİNİZ.
VE DE SONUCU OLUMLU ALIR MIYIZ

Ben reglin 3. Günü başlamıştım. Normalde 2. Günü başlanıyormuş. 5 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu + 5 tatlı kaşığı tarçın + 7 tatlı kaşığı doğal bal ile hazırlayıp sabah akşam aç karnına yedim. 12 gün boyunca yemek gerekiyormuş. Ancak ben 4. Günündeyken bıraktım çünkü 3 günde nerdeyse biten reglim bitmek bilmedi sürekli kırmızı renkle gelmeye devam etti. Farklı bir durum oluşmasından korktuğum için bıraktım. İyi gelenler olduğu kadar gelmeyenler de varmış.

MERHABALAR .
BAL ÇÖREKOTU TARCIN KARISIMINA NE ZAMAN BAŞLANMALI Ç ÖLÇÜSÜNÜ TEJKRAR TARİF EDER MİSİNİZ.
Canım bende 3 gündür kullanıyorum 2.gün başlanmalı ve 12 gün yenmesi gerekiyor deniliyor. Bende iştah kaybına neden oluyor diye yemeklerden sonra almaya basladım sonucu nasıl verir Allah bilir ama bu platformda bir kardes bu karısımdan sonra gebe kaldığını söyledi darısı sana bana olur insaAllah 😊

MERHABALAR .
Şu linki tıklayıp okuyabilirsin

Back
X