Merhaba,
Bende bakırköy bahçelievler tarafında yüzme kursu veren temiz bir havuz arıyorum.Önerisi olan veya daha önce giden var mı ???
Ben de çok baktım bi tek sports international var gallerianın yanında o da yıllık üyelik istiyor çok geldi bana. Olimpiyat evinde gideyim kendi kendime yüzeyim yok malesef illa yüzme dersi alacakmışsın
Evet yeni buldum prime fitness. Veliefendi de.Merhaba ,
Ben de aynı şeyi arıyorum.. Havuz bulabildiniz mi acaba??
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bakacağımEvet yeni buldum prime fitness. Veliefendi de.
Yeniden selam... Gittim gördüm gerçekten güzel bir yer ama aynı Zamanda bana biraz ters kalıyor... O civarı da tam olarak bilmediğimden sormak istedim... Akşam geç bir vakit çıktığımda taksi bulabilir miyim? Veya yürümem gerekirse sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Evet yeni buldum prime fitness. Veliefendi de.
Yoldan taksi bulman kolay, işlek yol, yürümen akşam vakti biraz sıkıntı olabilir çevredeki insan profili yüzünden. Ben bakırköy minibüsleri var veliefendi yolundan bakırköy istanbul caddesine giden evimin yakınından geçiyor onlarla gidip geliyorum. Çok yakınında denizatı taksi durağı var zaten onun numarasını alırsan yoldan bulamasan bile duraktan çağırabilirsin.Yeniden selam... Gittim gördüm gerçekten güzel bir yer ama aynı Zamanda bana biraz ters kalıyor... O civarı da tam olarak bilmediğimden sormak istedim... Akşam geç bir vakit çıktığımda taksi bulabilir miyim? Veya yürümem gerekirse sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Çok teşekkür ederim bu ayrıntılı bilgilendirme için..Yoldan taksi bulman kolay, işlek yol, yürümen akşam vakti biraz sıkıntı olabilir çevredeki insan profili yüzünden. Ben bakırköy minibüsleri var veliefendi yolundan bakırköy istanbul caddesine giden evimin yakınından geçiyor onlarla gidip geliyorum. Çok yakınında denizatı taksi durağı var zaten onun numarasını alırsan yoldan bulamasan bile duraktan çağırabilirsin.