Kızlar Bakırköy Bahçelievler çevresinde yüzme havuzu

cardigans

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
43
2
Kızlar merhaba,

Bahçelievlerde oturuyorum,bakırköy,bahçelievler çevresinde bildiğiniz,hatta gittiğiniz temiz yüzme havuzu var mı?

Merhaba,

Bende bakırköy bahçelievler tarafında yüzme kursu veren temiz bir havuz arıyorum.Önerisi olan veya daha önce giden var mı ???

Merhaba,

Bende bakırköy bahçelievler tarafında yüzme kursu veren temiz bir havuz arıyorum.Önerisi olan veya daha önce giden var mı ???

merhaba canım,bahçelievler yenibosna da ar-el kolejinin havuzu var arkadaşım gidiyor çok temiz ve nezih bir yermiş.ayrıca ataköyde olimpiyat evi ve sinan erdem çok amaçlı spor salonunda da olması lazım bir ara tadilattaydı ama şimdi aktif durumda mıdır bilmiyorum:)

Merhaba,

Bende bahçelievlerdeyim bu aralar deli gibi yüzme havuzlu bir spor salonu arıyorum ama yok :/ myclub diye bir yer varmış ama gidenlerin yorumları da iç açıcı cinsten görünmüyo Giden ya da başka bir yer için tavsiyesi olan var mı

Ben de çok baktım bi tek sports international var gallerianın yanında o da yıllık üyelik istiyor çok geldi bana. Olimpiyat evinde gideyim kendi kendime yüzeyim yok malesef illa yüzme dersi alacakmışsın

Ben de çok baktım bi tek sports international var gallerianın yanında o da yıllık üyelik istiyor çok geldi bana. Olimpiyat evinde gideyim kendi kendime yüzeyim yok malesef illa yüzme dersi alacakmışsın

Merhaba ,

Ben de aynı şeyi arıyorum.. Havuz bulabildiniz mi acaba??

Evet yeni buldum prime fitness. Veliefendi de.
Yeniden selam... Gittim gördüm gerçekten güzel bir yer ama aynı Zamanda bana biraz ters kalıyor... O civarı da tam olarak bilmediğimden sormak istedim... Akşam geç bir vakit çıktığımda taksi bulabilir miyim? Veya yürümem gerekirse sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Yoldan taksi bulman kolay, işlek yol, yürümen akşam vakti biraz sıkıntı olabilir çevredeki insan profili yüzünden. Ben bakırköy minibüsleri var veliefendi yolundan bakırköy istanbul caddesine giden evimin yakınından geçiyor onlarla gidip geliyorum. Çok yakınında denizatı taksi durağı var zaten onun numarasını alırsan yoldan bulamasan bile duraktan çağırabilirsin.

Çok teşekkür ederim bu ayrıntılı bilgilendirme için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…