• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın çabuk cok önemli

yenigelintoys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
128
13
13
26
Kızlar ben Ocak ayında adet olmadim adetim 4 gün gecikti 3 gün açık renkli su gibi kanamam oldu (yerleşme kanaması)bı kaç gün sonra kahverengi akıntı geldi daha sonra influenza salgınına yakalanmstim gebelik şüphesi var diye test yaptım negatif şimdi Şubat ayında da test yaptım (adet olmadım) yine negatif çıktı kullandığım ilaç yok ama karnimda şişlik ve kasık ağrısı, göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var kadın doğuma randevu aldım benim gibi başına gelen var mı hayatım da stres de yok anlamadım gitti adet olmuyorum gebe değilim sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Kızlar ben Ocak ayında adet olmadim adetim 4 gün gecikti 3 gün açık renkli su gibi kanamam oldu (yerleşme kanaması)bı kaç gün sonra kahverengi akıntı geldi daha sonra influenza salgınına yakalanmstim gebelik şüphesi var diye test yaptım negatif şimdi Şubat ayında da test yaptım (adet olmadım) yine negatif çıktı kullandığım ilaç yok ama karnimda şişlik ve kasık ağrısı, göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var kadın doğuma randevu aldım benim gibi başına gelen var mı hayatım da stres de yok anlamadım gitti adet olmuyorum gebe değilim sebebi ne olabilir?
Canım kistin olabilir o da adet gecikmesi yapabiliyor hiçbir sorun yokkende gecikebiliyor yılda bir iki kere sapması normal demisti doktorum bende 2 ay olmamıştım git kadın doğum görsün ama canını sıkma normalde olabiliyor

Canım kistin olabilir o da adet gecikmesi yapabiliyor hiçbir sorun yokkende gecikebiliyor yılda bir iki kere sapması normal demisti doktorum bende 2 ay olmamıştım git kadın doğum görsün ama canını sıkma normalde olabiliyor
Kist olunca yerleşme kanamasi da olabilir mi ondan dolayı mı gebelik olmuyo kimyasal gebelik olabilir mi ya da rahmim gebeliğe mi hazırlanıyordur acaba

Hamile değilseniz nasıl yerleşme kanaması yaşıyosunuz ben mi yanlış anladım. Adet olmuşsunuz işte ama değişik olmuş bazen kistlerden havadan sudan vs farklı olabiliyoruz. Hamile olsanız bunca zaman çıkardı zaten. Ayrıca kimyasal olsada pozitif çıkardı. Beta azda olsa yükseliyo

Hamile değilseniz nasıl yerleşme kanaması yaşıyosunuz ben mi yanlış anladım. Adet olmuşsunuz işte ama değişik olmuş bazen kistlerden havadan sudan vs farklı olabiliyoruz. Hamile olsanız bunca zaman çıkardı zaten. Ayrıca kimyasal olsada pozitif çıkardı. Beta azda olsa yükseliyo
Adet kanı gibi değildi canım ped doldurmadi 3 gün sürdü damla damla geliyordu adet olsam 5 gün sürerdi ve günü gecikmezdi

Adet kanı gibi değildi canım ped doldurmadi 3 gün sürdü damla damla geliyordu adet olsam 5 gün sürerdi ve günü gecikmezdi
Ben son 4-5 aydır sadece 2 3 gün oluyorum geçen ay 1 gün oldum. Çokta az oldu. Pcos çıktı. Bi doktora gidip muayene olun. Eğer hamilelik olsa çoktan çıkardı çünkü. Belki kist falan patlamıştır

Ben son 4-5 aydır sadece 2 3 gün oluyorum geçen ay 1 gün oldum. Çokta az oldu. Pcos çıktı. Bi doktora gidip muayene olun. Eğer hamilelik olsa çoktan çıkardı çünkü. Belki kist falan patlamıştır
Doktor randevum var bakalım sonuc ne olacak ben ilk gittiğim zaman doktor pcos dan suphelenmisti picasoss diye folik asit yazdı kalbimi sıkıştırıyor diye bıraktım kan verdim hiç bı sorunun yok demişti doktor yumurtaliklarim da çatlama vs oldugunu kanallarimin açık olduğunu söyledi folbiol folik asit kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi ? Folbiol kullanali adet görmüyorum

Kızlar doktora gittim ama sorun yok dedi hormonlarım kan değerlerim iyi çıktı hiç bı sıkıntı yok dedi ,
doktor gebeliğe mi hazırlanıyorum acaba

Son düzenleme:
O kadar gecikmeye vermesi lazımdı aslında
Adam akıllı da bı şey söylemedi ki 3 günlük kanama için adet olmuşsundur dedi yolladı adet kanı su gibi damla gibi olmaz ki herhalde üstüne gördüm daha küçük olduğu için belli olmuyor göğüslerim de ağri ve dolgunluk var mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum hep bence var ama erken diye çıkmıyor bı de sürekli gittiğim doktor adam akıllı bı şey söylemiyo sorun yok deyip başından salıyor beni 🙄

Ocaktan beri adet görmediyseniz ve gebelik olsaydı betanız daha yüksek çıkardı 5 altı maalesef negatif sayılıyor doktorunuz gerekli açıklamaları yapmamış sanırım
Aynen ama adet olmam için söktürücü vermesi gerekmiyor muydu gıcık olmaya başlıyorum doktora karşı folik asit tavsiye etmedi ilac da vermedi başka bı doktora randevu aldım ona muayene olurum derdimi anlatırım daha iyi

Aynen ama adet olmam için söktürücü vermesi gerekmiyor muydu gıcık olmaya başlıyorum doktora karşı folik asit tavsiye etmedi ilac da vermedi başka bı doktora randevu aldım ona muayene olurum derdimi anlatırım daha iyi
Betayı 2 gün aralıklarla tekrar verırsenız netleşir aslında yükseldiyse vardır

Ocaktan beri adet olmayıp, yaşadığınız kanamaya yerleşme kanaması diye teşhis koyup, üstüne o kadar test tahlil yapılıp doktorunuz adet olmuşsundur bir sorun görünmüyor dediği halde hala üstüne gördüm diye kendinizi inandırmaya çalışmanız biraz sorunlu. İnsanın bebeği olmasını istemesi ile bu kadar saplantılı şekilde istemesi çok farklı. Salın biraz bedeninizi bi kendini bulsun beden dinleye dinleye her ay hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz bunun en büyük zararı yine kendinize

Back