- 24 Ocak 2024
- 46
- 9
-
- Konu Sahibi nurtanesin
Hastane yerine ketemden randevu alıp keteme gidin arkadaşım oldu oyle yaptı sonrasında ketem yonlendiriyoGenital bölgemde vajinaya yakın bişey çiktı hpv den şüpheleniyorum size resim atsam yaşayanlar cvp verebilirler mi şuan hastaneye gidemiyorum 1 ay sonra gideceğim lütfen bi bakın bakcaksanız resim ekleyeceğim çok utanıyorum ama içimden bu korkuyuda atamıyorum kırptım zatwn sadece yara gözüküyo kucuk bisey ama ben korkmadan edemiyorum eğer yaşayanlar varsa ona göre paylaşacağım şimdiden tesekkürler
Nasil yapabileceğim hakkında bilgim yokHastane yerine ketemden randevu alıp keteme gidin arkadaşım oldu oyle yaptı sonrasında ketem yonlendiriyo
Nerde yasiyosaniz gooogle yazin ketem diye bilmenize gerek yok ki internette hersey varNasil yapabileceğim hakkında bilgim yok
Googleden baktım ilk sadece nasıl randevu alabileceğimi bilmiyodum oda internet sitesi yada tel no. Ulaşabileceğim bi kac yer buldum eşim şehir dışında gelmesini bekliyorum gidebilmek içinNerde yasiyosaniz gooogle yazin ketem diye bilmenize gerek yok ki internette hersey var
Sağlık ocaklarının ketem günleri oluyor araç gelip alıyor muayene sonrası tekrar bırakıyor isterseniz bağlı olduğunuz sağlık ocağıyla görşün biGoogleden baktım ilk sadece nasıl randevu alabileceğimi bilmiyodum oda internet sitesi yada tel no. Ulaşabileceğim bi kac yer buldum eşim şehir dışında gelmesini bekliyorum gidebilmek için
Bi kac güne mutlaka gideceğim bu güzel bi haber teşekkür ederim bilgim yoktuSağlık ocaklarının ketem günleri oluyor araç gelip alıyor muayene sonrası tekrar bırakıyor isterseniz bağlı olduğunuz sağlık ocağıyla görşün bi
YemediKimse de bakarım dememiş.
TırstımYemedi
Kız öyle bişey değil valla bak çok küçük ama korkutuyo beniTırstım
Bu emoji kadar var yada yok●Kız öyle bişey değil valla bak çok küçük ama korkutuyo beni
Yaşayanlar bakabilirmi diye sordum aynı şey onlardada olur diye o yüzden mecbur öyle yazdımKimse de bakarım dememiş.
Teklif hala geçerli mi? Belki bakmak isteyenler olur; kendim için demiyorum.Yaşayanlar bakabilirmi diye sordum aynı şey onlardada olur diye o yüzden mecbur öyle yazdım
Bilmiyorum arada bıraktın beniTeklif hala geçerli mi? Belki bakmak isteyenler olur; kendim için demiyorum.
Kimsenin sizinkini gormek isteyecegini sanmiyorum, bi doktora gidip gosterseniz?Yaşayanlar bakabilirmi diye sordum aynı şey onlardada olur diye o yüzden mecbur öyle yazdım
Patoloji ve smear test sonucumu eklim bari ona baksın bakmak isteyenTeklif hala geçerli mi? Belki bakmak isteyenler olur; kendim için demiyorum.
Elimde olsa bu forumda ne işim var sırf bunun için üye oldum zatenKimsenin sizinkini gormek isteyecegini sanmiyorum, bi doktora gidip gosterseniz?
Şu HPV olan için Dr ne dedi? Sanırım bu değer belirsiz ifadesi yaş vs göre doktorun yaklaşımına bırakılan bir şey.Patoloji ve smear test sonucumu eklim bari ona baksın bakmak isteyenhpv testi değerbelirsiz diyo kafamı karıştırıyo
Bende komple açıp bakın demedim ki zaten tövbeKimsenin sizinkini gormek isteyecegini sanmiyorum, bi doktora gidip gosterseniz?