- 14 Mart 2021
- 223
- 72
- 48
- 24
- Konu Sahibi Eylul lina
Kızlar hamile kalmak için neler yaptınız tecrübelerinizi yazarmisiniz???.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan tahlılı yaptırdık. Hormonlara baktırdık. Eslerimizin spermlerıne baktırdık. Ultrasonla kontrol edıldık bı sorun olup olmadıgını gormelerı ıcın.. Yumurtlama zamanını ogrenıp (ultrason ya da ıdrar test kıtı ya da ates olcme yontemıyle )ona gore ılıskıyle degerlendırdık. Sorun cıkmıssa yumurtlama fonksıyonunda ılac kullandık takıp edıldık. Bazımız yuksek yada alcak hormonlarını kürlerle duzeltmeyı denedı bazımız ilaclarla ugrstı bazımız beslenmeyle sporla denedi. Oyle genıs acı sormusunkı:) ne yazacagımı bılemedjm. Senın durumun ne mısal? Naaptın neyı olcturdun kac zamandır ugrasıyosun cocuk ıcın? Nelerı denedın yasın kac ılk cocuk mu yazarsan burda sana goresjnı yazar arkadaslar.:)Kızlar hamile kalmak için neler yaptınız tecrübelerinizi yazarmisiniz???.
Ben 21 yaşındayim eşim görevde koronadan dolayi pek gelemiyor gelsede 10 gün kalıyor denedik olmadı bende doktora gittim ilk bas doktor dediki sizde iliski düzensizliği var ondandır dedi sonra yinede kontrol etti süt hormonum fazlaymış bide çikolata kisti varmış ama ilacykullandim onlar geçti şuan klomen verdi onu kullanıcam eşimde sperm testi yaptirdi iyi çıktı. Aslinda bütün sorunlar geçti sorunlardan sonra ilk kez denicez klomen içtikten sonra eşim daha izne gelmedi klomeni içtikten sonra burda olucak büyük ihtimal. Aslinda bizim aklımızı çok karıştırıyorlar kimisi diyor 1 saat ayaklarini dik kimidi diyor gerek yok kimidi diyor hergun 1 kere iliskiye gir kimisi diyor 2.3 güne bir gir ama benim eşim 10 guncuk geliyor inşAllah 18 gün gelmeye çalışacak bu izninde sizde ne yapmaliyimkan tahlılı yaptırdık. Hormonlara baktırdık. Eslerimizin spermlerıne baktırdık. Ultrasonla kontrol edıldık bı sorun olup olmadıgını gormelerı ıcın.. Yumurtlama zamanını ogrenıp (ultrason ya da ıdrar test kıtı ya da ates olcme yontemıyle )ona gore ılıskıyle degerlendırdık. Sorun cıkmıssa yumurtlama fonksıyonunda ılac kullandık takıp edıldık. Bazımız yuksek yada alcak hormonlarını kürlerle duzeltmeyı denedı bazımız ilaclarla ugrstı bazımız beslenmeyle sporla denedi. Oyle genıs acı sormusunkı:) ne yazacagımı bılemedjm. Senın durumun ne mısal? Naaptın neyı olcturdun kac zamandır ugrasıyosun cocuk ıcın? Nelerı denedın yasın kac ılk cocuk mu yazarsan burda sana goresjnı yazar arkadaslar.:)
Hormonlarim falanda iyi çıktı. Ama ilişkiye nasıl girmeliyiz sizce hergunmu gün aşırı mı doktora sormaya uyandığım için soramadımBen 21 yaşındayim eşim görevde koronadan dolayi pek gelemiyor gelsede 10 gün kalıyor denedik olmadı bende doktora gittim ilk bas doktor dediki sizde iliski düzensizliği var ondandır dedi sonra yinede kontrol etti süt hormonum fazlaymış bide çikolata kisti varmış ama ilacykullandim onlar geçti şuan klomen verdi onu kullanıcam eşimde sperm testi yaptirdi iyi çıktı. Aslinda bütün sorunlar geçti sorunlardan sonra ilk kez denicez klomen içtikten sonra eşim daha izne gelmedi klomeni içtikten sonra burda olucak büyük ihtimal. Aslinda bizim aklımızı çok karıştırıyorlar kimisi diyor 1 saat ayaklarini dik kimidi diyor gerek yok kimidi diyor hergun 1 kere iliskiye gir kimisi diyor 2.3 güne bir gir ama benim eşim 10 guncuk geliyor inşAllah 18 gün gelmeye çalışacak bu izninde sizde ne yapmaliyim
klomen sonrası doktor catlatma ıgnesıne gerek duyar ya da duymaz sıze kacıncı gunu ne sıklıkta degerlendırmenız gerektıgını soylıycek. Klomen bıtınce doktora mecbur gıdıceksın sen soemana gerek yok o dıyo her halukarda. Demedıyse de yumurta yeterlı boyutta dedıgınde degerlendırmeye basla ..Catlatma ıgnesı yapılırsa 36 saat sonra sonra bı sonrakı gun sonra gun asırı ılıskı onerıyorlar.Ben 21 yaşındayim eşim görevde koronadan dolayi pek gelemiyor gelsede 10 gün kalıyor denedik olmadı bende doktora gittim ilk bas doktor dediki sizde iliski düzensizliği var ondandır dedi sonra yinede kontrol etti süt hormonum fazlaymış bide çikolata kisti varmış ama ilacykullandim onlar geçti şuan klomen verdi onu kullanıcam eşimde sperm testi yaptirdi iyi çıktı. Aslinda bütün sorunlar geçti sorunlardan sonra ilk kez denicez klomen içtikten sonra eşim daha izne gelmedi klomeni içtikten sonra burda olucak büyük ihtimal. Aslinda bizim aklımızı çok karıştırıyorlar kimisi diyor 1 saat ayaklarini dik kimidi diyor gerek yok kimidi diyor hergun 1 kere iliskiye gir kimisi diyor 2.3 güne bir gir ama benim eşim 10 guncuk geliyor inşAllah 18 gün gelmeye çalışacak bu izninde sizde ne yapmaliyim