kızlar bakarmısısnız emzikle ilgili

murgiz

kuşum ardam
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
3.601
5
kızlar ya biz 7 günlük olduk bugün ama bizimki emmeden yatmıyor ve mememde çok kalıyor bazen bir saat bir memede kalıyor ve sonra yatamazsa bidaha istiyo bazen 2-3 saat memde uğraşıyoz gögüslerimin dururmunu tahmin edersiniz parça parça çok fena bide ameliyatlıyım uzuanarak emzirriyom bu seferde uykum geliyor her tatarfım tutuluyor
bende dedimki emzikmi alsak
bu durumu yaşayan ve emzik kullanann varmı
hangi markayı öneririsiniz kızlar lütfen yardım edin
çok fenayım zaten lohusalık etkiledi beni pskilojik

canım ben mecbur verdim emzik 6 günlüktü 2 gün küvezde kaldı
dr vermemi söyledi ağlamasın acı çekmesin diye
herhangi bir zararı yok dedi
wee nin almıştım ben yenidoğan için olanını
benimki akıllı çıktı valla sadece tokken alıyor emziği:)
sağlıkla büyüsün bebişin...

valla kusura bakmayın gülücem ama bu gülüş size değil kendime yerimseniben kızım doğmadan önce normal doğum yapıcam dedim olmadı. mama vermem dedim verdim emzik vermem dedim onuda verdim.. insan caresiz kalınca yapıyor ama bazı dr lar emme duyusunun gerçekleşmesi için emziği önerebiliyorda.

gelelim marka konusuna dünya para vedik chicco emziğe emmedi.. sonrasında bebedorun silikonlu damaklısını verdik biraz emdi 2-3 gün kadar şimdi oyun oynuyor emziklerle :roflol: emmiyor yani.

sıkıntılar zamanla geçiyor sorun yapma sakin ol derim ben, hep içinden geçicek diye tekrarla.. bende geçtim psikolojik bunalım döneminden çok zordu.. Allah yardımcın olsun güzel günler yakındır sakin olmaya çalış.

doymuyor olabilir canım bi de göğsün yara oluyorsa mutlaka sadece ucunu veriyosundur kahverengi kısmın hepsini vermeye çalış meme ucunu elinle tut bebeğinin alt dudağına aşağı yukarı dokundur o ağzını iyice açana kadar bekle açar açmaz da tık memeyi ağzına o zaman yara da olmaz göğsün bende en ufak bi sızlama bile olmadı çünkü mememin ucunu değil kahverengi kısmın hepsini verdim ilk günden

canım bebeğin benimki gibi inatcıysa ne marka alırsan al kabul etmeyebilir
benim kızıma denemediğim marka kalmadı istemiyor emzik

doymuyor olabilir canım bi de göğsün yara oluyorsa mutlaka sadece ucunu veriyosundur kahverengi kısmın hepsini vermeye çalış meme ucunu elinle tut bebeğinin alt dudağına aşağı yukarı dokundur o ağzını iyice açana kadar bekle açar açmaz da tık memeyi ağzına o zaman yara da olmaz göğsün bende en ufak bi sızlama bile olmadı çünkü mememin ucunu değil kahverengi kısmın hepsini verdim ilk günden

canım ya zaten ağzı açık benimkinin sürekli meme aranıyo:roflol:
ya doymuyorda olabilirde sanki ağzına tam gidiyo gibi
zaten benim gögsümün ucu acayip büyüktü çoçuk lamamadı başta şimdide kendine göre şekile sokmuş yinede tutarken çok acıyıto yoksa bende kahverengi kısmı veriyom sürekli

canımmmmmmmmmmmmm yaaaaa yerim seninnnnn canım yeni duydum ben doğum yaptığunıııı pınar söledi bana canım benim allah analı babalı büyütsün sanada çokk çokk geçmiş olsun tatlım benim emziğe gelince bende doğduğundan beri veriyorum ama tokken alıyor sadece nukun veya aventinkini al canım eni dogan 0-6 ay arasııı meleğinide kocaman öp yerime kıyamam sizee canım arkadarşımm yaa

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah benim çocuklarım kocaman ikisinede emzik verdim ve ben sağlık personeliyim yoksa hiç susmuyorardı sokakta herkez bana bakıyodu her çocuk faklı emzik alıyo ama damaksız silikonsuz olanların uçları anne memesine daha yakın ve yumuşak onları daha kolay alıyorlar

canım benim bebeğimdeilk haftalar öyleydi çene kasları henüz güçlü olmadığı için az az emip yoruluyorlar o yüzden memede fazla kalıyor bence kendisi memeyi bırakana kadar emdirmeye devam et benim göğüslerimde çatlamıştı hatta kanıyordu 2-3 saat memede kalıyordu ama emin ol doymadıkları ve yoruldukları için dinlene dinlene emiyorlar o yüzden uzun sürüyor

göğüs çatlakları için garmastan diye bi krem kullandım..hiç çatlamadı göğüs ucum..çok ii geliyo..emzirmeden önce ılık su pamuk temizliyosun..emzirdikten sonra tekrar sürüyosun

emzik olarakta önce dalin kullandım..sonra wee sonrada avent..bebe doruda veriyorum..ama en iyisi chicco kauçuk uçlu damaklı emzik anne memesine en yakın oymuş..ondan alıcam..diğerlerine göre 5-6 milyon fazla ama çok iyiymiş

canım gögüs ucuna konulan bişey var eczanelerde satıllıo meme başına koyuyosun onu ve öyle emzriosun böylelikle meme uçların acımaz...geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün...

canım öncelıkle bebegın hayırlı uğurlu olsun anne olmak cok güzel bır duygu.emzık konusuna gelınce büyük ıhtımal bebegın doymuyordur aynı sorunları bende yasadım kızım saatlerce gogsumu agzından bırakmazdı.takvıye mama vermek zorunda kaldım..emzık ıse damaklı olanı degılde düz olanını tavsıye ederım cunku onlar anna gogsune benzedıklerı ıcın vermekte güclük cekmezsın.:emir_bebek::nazar:

canım öncelıkle bebegın hayırlı uğurlu olsun anne olmak cok güzel bır duygu.emzık konusuna gelınce büyük ıhtımal bebegın doymuyordur aynı sorunları bende yasadım kızım saatlerce gogsumu agzından bırakmazdı.takvıye mama vermek zorunda kaldım..emzık ıse damaklı olanı degılde düz olanını tavsıye ederım cunku onlar anna gogsune benzedıklerı ıcın vermekte güclük cekmezsın.:emir_bebek::nazar:

canım ama ucu yuvarlak olanlar damak yapısını bozuyor o yüzden önerilmiyor:uhm:

kızlar sağolun güzel dilekleriniz ve önerileriniz için
vallk kafam çooook karışık napcağımı bilmiyom
biraz araştırdım ilk günlerde emzik tuutan bebeklerin anne sütü azalıyomuş
belkide benim sütüm yetmiyo diye bu çoçuk çok memede kalıyo ya tam gitse sütüm:KK43:(((

kızlar sağolun güzel dilekleriniz ve önerileriniz için
vallk kafam çooook karışık napcağımı bilmiyom
biraz araştırdım ilk günlerde emzik tuutan bebeklerin anne sütü azalıyomuş
belkide benim sütüm yetmiyo diye bu çoçuk çok memede kalıyo ya tam gitse sütüm:KK43:(((

Allah korusun canım sütüm yok deme sen olduguna ınankı allah bebegının rızkını versın.

canım göğüs uçların içinde lansınoh kullan ben aldım ama hiç öle bi sorunum olmadı hiç sızı bile olmadı bende tam sok ağzına memeni çocuğun

bence cok rahat oluyo emzık meme cnm tavsıye edrım

cnm bence cok rahat oluyo tavsıye edıyorum wwe

kızlar sağolun
bugün dra gittik sordum dediki 1 saat emiyosa etkili olmuyodur her bir gögsü 15-20 dk ver yine şisterse sütün yetiyosa sağ ver yetmiyosa mama ver diye
bende şimdi öle yapıyorum
gerçi pompada zorlanıyom sütümü artırma yollarını arıyorum
yetmezse mama da vercem

X