Kızlar bakarmısınz

melkeeee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
119
15
29
Kızlar merhaba
Adetimin gecikmede 6. Günündeyim
Korunmuyoruz ve günlerimizi değerlendirdik. Pazar günü olmam gerekirken olmadım fakat pazartesi akşamı fena diş ağrısı yaşadım ve salı gününü akşama kadar parolla idare ettim bi kaç tane kullandım açıkcası. Parol kullanmamın sebebide eğer bi durum varsa çok riskli olmadığını bildigim için. Şuanda ise belimde bi kaç gündür ara sıra giren hafif sızı kasıklarımda sıkıştırma ve göğüslerim yeni böyle dokundukca bastırdıkça hafif sızlıyor akıntım geçen haftadan beri gün içinde oluyor dün sabah yine oldu akıntım adet oldum sandım baktım şeffaf bi akıntı gelmişti sizce tecrübeli olanlar bendeki durum ne olabilir acaba parolmu diyorum kesti adeti ama okuyorum geciktirme yapmaz parol yazıyor cok nadirmiş oda banamı denk geldi acaba ha birde şu var geçen hafta perşembeydi sanırım o günden beri sağ bacagım kalçadan parmak ucuma kadar sızlıyordu uyuşuyordu resmen rica etsem biraz yorumlayabilir misiniz dün test yaptım çıkmadı ama bugün migdem ağzıma geliyor resmen cok rahatsızım kasıklarım sıkıştırıyor belim sızlıyor lütfen fikirlerinizi bekliyorum fazla uzun oldu kusura bakmayın

Neden test yapmıyorsunuz? 6 gün geçmiş zaten gebelik varsa çıkar

Bence bir doktora gidin kan verin. Varsa bu kadar gecikmeye mutlaka çıkar.
Allah gönlünüze göre versin

Bu kadar gecikmeye varsa idrar testinde çıkardı. Bazen ağrı kesiciler ya da vücuttaki başka rahatsızlıklar adet gecikmesine sebep olabilir.

Bu kadar gecikmeye varsa idrar testinde çıkardı. Bazen ağrı kesiciler ya da vücuttaki başka rahatsızlıklar adet gecikmesine sebep olabilir.
Çok şükür başka bi rahatsızlığım yoktu bu ay üşütme falanda yaşadığımı düşünmüyorum ama belki bi ihtimal ağrı kesiciye yoruyorum bende bakalım beklemedeyim

Tarçını çok kullandıysanız gecikir ama 6 günde fazla normalde düzenlimidir adetiniz

Tarçını çok kullandıysanız gecikir ama 6 günde fazla normalde düzenlimidir adetiniz
Tarçını hiç sevmem kullanmamda hayır çok oldu bi defa daha 10 gün gecikme yaşamıştım ocak ayıydı sanırım sonrasında düzene bindi her ay sabit 30 günde oluyordum bilmiyorum neden böyle oluyor

Tarçını hiç sevmem kullanmamda hayır çok oldu bi defa daha 10 gün gecikme yaşamıştım ocak ayıydı sanırım sonrasında düzene bindi her ay sabit 30 günde oluyordum bilmiyorum neden böyle oluyor
O zaman bi doktora gözükün hiç normal değil adet söktürücü ilaç verirler gebeyseniz kanda belli olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…