Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınızzzz ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alya1617

Bebiş isteyen Anniş Adayı 🤲🏻
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
331
120
27
Kızlar 3 ay önce 11.84 ile hamile kalmıştım ama kanamam olunca kimyasal gebelik dedi doktor o ay hamile kalmak için folik asit kullanıyodum ama bugün birşey okudum 15 değer altındakileri gebelik saymıyolarmıs çünkü bu ilaçlar beta hcg yi yükseltiyomus o zaman ben hiç hamile kalamadım mı ???? Bilgisi olan yazabilirmi😔😔

Kızlar 3 ay önce 11.84 ile hamile kalmıştım ama kanamam olunca kimyasal gebelik dedi doktor o ay hamile kalmak için folik asit kullanıyodum ama bugün birşey okudum 15 değer altındakileri gebelik saymıyolarmıs çünkü bu ilaçlar beta hcg yi yükseltiyomus o zaman ben hiç hamile kalamadım mı ???? Bilgisi olan yazabilirmi😔😔
İlk defa duydum ama alakası olduğunu pek sanmıyorum 5 in altı gebelik olmadığını 6 bile hamileliği belirtiyor ama erken zamanda görülebilecek Bi değer bence 11se kimyasal gebelik yaşamışsınızdır 1 sene çocuk sahibi olmaya çalıştım folik asit hiç yükseltmedi öyle birsey de olsa doktor uyarırdı 15 in altını umursamayın diye

Hayır canım öyle değil.
6 değerle hamileliğini öğrenenler var.
Değer 5 den küçükse hamilelik olmuyor.sen kimyasal gebelik gecirmissin.

Hayır canım öyle değil.
6 değerle hamileliğini öğrenenler var.
Değer 5 den küçükse hamilelik olmuyor.sen kimyasal gebelik gecirmissin.
İlk defa duydum ama alakası olduğunu pek sanmıyorum 5 in altı gebelik olmadığını 6 bile hamileliği belirtiyor ama erken zamanda görülebilecek Bi değer bence 11se kimyasal gebelik yaşamışsınızdır 1 sene çocuk sahibi olmaya çalıştım folik asit hiç yükseltmedi öyle birsey de olsa doktor uyarırdı 15 in altını umursamayın diye
Ya çok korkuyorum hamile kalamamktan doktor yumurtalıklarında birşey yok dedi az birşey prolaktinim sonırdaymış hala hamile kalamadım dedim oda hamilelik değilse hiç kalamıyor olmaktanda korktumm 😭😭

Ya çok korkuyorum hamile kalamamktan doktor yumurtalıklarında birşey yok dedi az birşey prolaktinim sonırdaymış hala hamile kalamadım dedim oda hamilelik değilse hiç kalamıyor olmaktanda korktumm 😭😭
Hayır değerin hamilelik yaşadığını gösteriyor.

Merak etmeyin Bi kere kalmışsınız yine kalırsınız inşallah stres yapmayın bunu her bayan yaşıyor kimisi farkına bile varmadan zaten adet oluyor bende Kasım ayında geçirdim maalesef beta 200lerdeydi ama kimyasalla sonuçlandı hayırlısı böyleymiş

Ben hala hamile kalamadım ondan sonra
Bu ay ovülasyon takibi yapıyorum adetime 6 gün kaldı hala yumurtlama göremedim siz birşey kullandınız mı kimyasaldan sonra
Merak etmeyin Bi kere kalmışsınız yine kalırsınız inşallah stres yapmayın bunu her bayan yaşıyor kimisi farkına bile varmadan zaten adet oluyor bende Kasım ayında geçirdim maalesef beta 200lerdeydi ama kimyasalla sonuçlandı hayırlısı böyleymiş

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 18.91 di kanmam vardı klomen kullandım Aralık ayında tekrar yazsın diye gittim kanda pozitif çıktı geç döllenme olabilir dedi dr kanamam için hap verdi durması için 3.gün kan verdim 18.26 çıktı düşmüş dedim baştaki değer önemli dedi üç gün sonra kan verdim 0.01 e düştü bende senin gibi 18 değerin olabileceğini düşünmedim dr diyene kadar

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 18.91 di kanmam vardı klomen kullandım Aralık ayında tekrar yazsın diye gittim kanda pozitif çıktı geç döllenme olabilir dedi dr kanamam için hap verdi durması için 3.gün kan verdim 18.26 çıktı düşmüş dedim baştaki değer önemli dedi üç gün sonra kan verdim 0.01 e düştü bende senin gibi 18 değerin olabileceğini düşünmedim dr diyene kadar
Nasıl hemen hamile kaldınız

Ne zaman geçirdin kimyasal gebeliği bazısı hemen kalıyor ertesi ay ben bu ay kaldım mesela bazısı bir sene sonra bazısı 2-3 ay sonra değişiyor yani kişiden kişiye
27 aralıkta hamile oldugumu öğrendim 5 ocaktan kanamam oldu 1.20 düşmüştü ya ben çok stres yapıyorum kafamdan çıkmıyor bu ay çok yapmamamya çalıştım ama yine gitmiyo çevremdekilerin konusmasıyla hala aklıma geliyo

Nasıl hemen hamile kaldınız
Canım sürpriz oldu aslında ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için geciktim sandım kanamam uzun sürünce sarktı sandım günüm hiçbirşey yapmadım ve üzülmedim dr sağlıklı gebelik olsa düşmezdi dedi o yüzden yıpratmadım kendimi sadece dua et ve zamanı gelince oluyor elbet

27 aralıkta hamile oldugumu öğrendim 5 ocaktan kanamam oldu 1.20 düşmüştü ya ben çok stres yapıyorum kafamdan çıkmıyor bu çok yapmamamya çalıştım ama yine gitmiyo çevremdekilerin konusmasıyla hala aklıma geliyo
O kadar iyi anlıyorum ki seni görümcem.bana gerçekten varmıydı dedi bende kağıtları çıkarttım gösterdim dr lar yanılamaz demi dedim bı ayda doğum günün de 1 nisan da hamile olduğumu söyledim şok oldu ✋

O kadar iyi anlıyorum ki seni görümcem.bana gerçekten varmıydı dedi bende kağıtları çıkarttım gösterdim dr lar yanılamaz demi dedim bı ayda doğum günün de 1 nisan da hamile olduğumu söyledim şok oldu ✋
Ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Benimde eltim ve çevremdeki akrabalar sürekli hamilemisin niye olmuyo demelerinden çok sıkıldım kimyasal gebelik geçirdiğimi birben birde eşim biliyo hiç kimseye söyleyemedim sakladıö 😢

Ama neden yine kalamıyorum 😞
Canım keşke hemen hamile kalabilsek.ama bazen ne kadar istesek de olmuyo işte.psikolojik olabilir,daha bir çok neden olabilir.İnsallah Allah bizlere de bu sevinci yaşatır üzülme sen.
Alt komşumun eşinin gözleri biraz rahatsız,meğer göz için kullandığı ilaç bebek yapmayı zorlastiriyormus düşün küçücük biseyde olmaya da bilir.
Sen iyi düşün inşallah Allah gönlümüze göre versin ❤️

Ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Benimde eltim ve çevremdeki akrabalar sürekli hamilemisin niye olmuyo demelerinden çok sıkıldım kimyasal gebelik geçirdiğimi birben birde eşim biliyo hiç kimseye söyleyemedim sakladıö 😢
Benim bir arkadaşım bende enfeksiyon vardı bana saçma sapan şeyler dedi işte şunu yap bunu yap yapmadım kendinin iki kızı var başkasının oğlu oldumu kıskanıyor eltisinin be görümcesinin olduğu için çok aradı erkeği ama bulamadı ultrason fotoğraf larımı attım cinsiyet belirledi hemen kız dedi bana kız erkek farketmez dedim sağlıklı olsun dedim o kadar proföserler yanılıyor o yanılmıyor KBB de çalıştı 8ay zannedersin ki kdd Cu da çalıştı da bişiler aklında kaldı insanlar artık çirkinleşiyor git gide

Saol canım benim darısı başına inşallah Allah aratmasın

X