KizLar bakarmisiniz

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
selam canlar..
dun tup bebek tedavisine basladik
yalniz benim rahmimde kis belirlendi ve kistin yok olmasi icin adetimin 1. gununu bekliorum adetimin birinci gunu doktora gitcem ve kisti tedavi etcekler..
asil konuya geleyim dun doktor bizimle bayaa konustu
sansiniz cok yuksek dedi yuzde olarak %80 diyebilirim dedi..
kac tane embriyo koyacaksiniz dedim bize 2 tane dedi :1no2: ben 3 tanedir die dusunmustum 3 tane olmazmi dedim hayir dedi yasak dedi yasiniz kucuk dedi 2 tane koycaz dedi 3 tane bebegi napcan dedi bana ya nasil bir hastene anlamiyorumm
VE TEDAVI SURESI 3 AY DEDI 3 AYIN SONUNDA TRANSFERINI YAPCAZ DEDI ya ben anlamiyom bi kac arkadasimin 3 hafta sonrasinda sonucu ogrendigini biliom bizde cok zaman sizce neden 3 ay surdugunu duydunuzmu kizlar ??:1no2:
sizce doktor biraz abartiyomu senağlama

Canim önce Kisti Temizleyim öyle Başlayacaklar Yaşin Kaç? Ben 22 Yaşinda Iki Emriyoyla Ilk Denemde Hamile Kaldim Fakat çoğul Gebelik Riskli 21 Ve 23 Haftada Ikisinide Kaybettim üç Istemen Yanliş.. önce Hayirlisin Sağliklisini Iste Ok..

Canim önce Kisti Temizleyim öyle Başlayacaklar Yaşin Kaç? Ben 22 Yaşinda Iki Emriyoyla Ilk Denemde Hamile Kaldim Fakat çoğul Gebelik Riskli 21 Ve 23 Haftada Ikisinide Kaybettim üç Istemen Yanliş.. önce Hayirlisin Sağliklisini Iste Ok..

yasim suan 21 canim onumuzdeki ay 22 olcam
gecmis olsun canim
birsey daha sormak istiom sence tedavi 3 ay surcek normalmi ?

Bende Ayni Cnm Ekimde 22 Doluyor.. Tedabi Değin Kistin Temizlenmesi Yumurtalrn Normale Dönmesi Olabilir? 3 Ay Dediği Süre Ilaç Tedavisimi?

kist temizlendikten sonraa tup bebek tedavimiz 3 ay surcek evet ilac suresi canim valla anlamadim keske turkiyede yaptirsaydim hic guvenemiyorum burdaki doktoralara ve cokda pahali yaa umursamazlar diye cok korkuyorum 7.500 euro vercez canim :KK43: yaklasik 13-14 milyar oluyo

Aa Almanyadaymişsin Evet çok Pahali Buraya Gelme Ihtimali Yokmu 3 Ay Nedir Anlayamdim Kistten Sonra Bide Benim Dr.yaşim Genç Ve Embriyolarimi 1.sinif Olduğu Halde %40 şans Verdi Ve Ikiside Tuttu Nasil Söyleyebilirler Burda 6 7 Milyara Maloluyor

off valal dunden beri acayip stres altindayim canim yuzum valla hep yara oldu dunden berii dusunmekten..
3 ay ne demek yaa herkes 3 haftada yapiyor..
ah keske oraya gelip orda yapabilsem ama esim calisiyo izni yok bu sene ..
hayirlisi olsun artik ben bu stresle gidersemm sonunu dusunemiom saten :KK43:

Hayirlisi Olsun Cnm Bukadar Stres Yaparsan Hiç Tutmaz.. Evt Bende Aralikta Başladim Ocakta Hamileydim Oradaki Prosedürü Bilmiyorum Ilginç Yani

canim birde doktor dediki bana transfer yapmadan once :
yumurtaliginiza lazerle cizik atabiliriz dedi
neden diye sordum ne gerek var dedim mecbur degilsin dedi ama dedi sansin daha yuksek olur anlamadim ya valla ne ediyo bunlar bise anlamis degilim vazmi gecsem napsam :KK43:

Ayy Ne Biliyim Duymadiğim şeyleri Duymaya Başladim Tek Bildiğim Türkiyede Hiçbir Dr.%80 şans Vermez.. Yaş Ne Kadr Genç Olursa Olsun

merhaba canim sanada gecmis olsun benim bildigim 25yasindan önce krankkasa karsilamiyor masraflari ama 7.500 euro cok fazla ben birkac hastaneye gittim 2.500 euro istiyolar en cok 3.000 ama ilaclar haric ilaclarda 1.000 euro tutsa taplami gene bukadar tutmaz valla ben anlamadim nasil hesap yapmislar seninkini o cizik atmaya gelirsen evet lazerle delik atiyorlar emriyoya ki daha kolay disari ciksin diye banada yapmislardi ama senin sorunun ne aciklarsan dha iyi olur daha iyi cevap vere bilirim sana belki canim allah gönlümüze göre versin benim halen yok bebegim bakalim ne olcak

merhaba canim sanada gecmis olsun benim bildigim 25yasindan önce krankkasa karsilamiyor masraflari ama 7.500 euro cok fazla ben birkac hastaneye gittim 2.500 euro istiyolar en cok 3.000 ama ilaclar haric ilaclarda 1.000 euro tutsa taplami gene bukadar tutmaz valla ben anlamadim nasil hesap yapmislar seninkini o cizik atmaya gelirsen evet lazerle delik atiyorlar emriyoya ki daha kolay disari ciksin diye banada yapmislardi ama senin sorunun ne aciklarsan dha iyi olur daha iyi cevap vere bilirim sana belki canim allah gönlümüze göre versin benim halen yok bebegim bakalim ne olcak

sagol cnm yorum icin..
hamburgda yaptiriyorum tedaviyi 7500 istediler valla bende anlamiyorum ve tedavi 3 ay surcekmis :S
sorun benim esimde sperm var ama canlilari cikmadigi icin tup bebek olcak dediler
cok buyuk bir sorun degilmis yani .
evet sigorta suanda karsilamiyor
sen nerde sordun cnm fazla pahali degilmis senin dedigin :S

X