- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 942
-
- Konu Sahibi Posta treni
Dövizde yırtık kabul edilmezKızlar size sormak istediğim bişey var.Cocuklarimin hatim cemiyeti oldu.Mevlut gibi.gelenler çocuklara biseyler taktılar.hepsini toplayıp çocuklara birşey yapayım dedim dolarlar vardı.bozdurmaya götürdüm.uc dört tanesini ayırdılar bunlari alamayiz dediler.kenarinda kıyısında küçücük yırtıklar var.bankaya götürdüm değiştirirler mi acaba diye almadılar.hic başına böyle bişey gelen varmı.Dovizde degisim oluyormu
Bankada deyisirler diye biliyorumKızlar size sormak istediğim bişey var.Cocuklarimin hatim cemiyeti oldu.Mevlut gibi.gelenler çocuklara biseyler taktılar.hepsini toplayıp çocuklara birşey yapayım dedim dolarlar vardı.bozdurmaya götürdüm.uc dört tanesini ayırdılar bunlari alamayiz dediler.kenarinda kıyısında küçücük yırtıklar var.bankaya götürdüm değiştirirler mi acaba diye almadılar.hic başına böyle bişey gelen varmı.Dovizde degisim oluyormu
Kuyumcuya baktım oda almadiBiz dolar bozdururken üstünde çizik var diye almadı dövizci silgiyle silince çıkmıyor alamayız dedi ama başka bi dövizciye gittik orası aldı bir kaç yer gezip sorun
Hangi marketler aliyo acaba bunu hiç duymamistimdövizde hasar kabul edilmez. marketler falan kurdan düsük bir değere alabilir
ay onu bilmemHangi marketler aliyo acaba bunu hiç duymamistim
Çöp oldu yani bizim paraHasarlı döviz kabul edilmiyor
Bilmiyorum bilerekmi taktılar bilmeyerekmi.ben bile alamayiz dediklerinde farkettimay onu bilmembiz döviz işi yapıyorduk ve hasarlı olan paraları döviz bürosu da banka da kabul etmiyordu. biz de tanıdığımız market sahiplerine falan gidip bozuyorduk ordan biliyorum
Bilerek takmışlardırÇöp oldu yani bizim para
Keşke hiç takmasalardi birde üstüne borclandim.sonra biseyleri olduğunda biz ona dolar takmistik diyecekler.kimin ne taktiginida görmedim bilsem kimin olduğunu bende bunları takar gecerimBilerek takmışlardır
biz de bilmiyorduk ilk basta sonra öğrenince almamaya başladık. bankaya yatırmaya calisin kendi hesabınıza. ordan bozabilirsiniz belkiBilmiyorum bilerekmi taktılar bilmeyerekmi.ben bile alamayiz dediklerinde farkettim
Benimde aklıma o geldi acaba ATM'den yatirsam olurmukibiz de bilmiyorduk ilk basta sonra öğrenince almamaya başladık. bankaya yatırmaya calisin kendi hesabınıza. ordan bozabilirsiniz belki
benim bildiğim atmlerde döviz yatırılıp çekilemiyor. gişeden yatırmanız gerekiyor. ben düğünümde yatırılan dövizleri yatırmıstım giseden ama atmden denemedim hiçBenimde aklıma o geldi acaba ATM'den yatirsam olurmuki
Değerinin altinada olsa vericem artık.baskasina goturemem bhnlari.bilerek yapıldıysa saygis8zlik benceYurtiçinde yırtık, hasarlı döviz geçmez. Ancak yurtdışına çıkan tanıdıklarınız varsa onlara verebilirsiniz. Nasıl bizde yırtık TL kullanılıyorsa onlar da kendi paralarını kendi ülkelerinde kullanabilir. Bazı döviz büroları da deperinin altına alabiliyor.
Kuveyt Turk'un bankamatiklerinde her turlu doviz alim satimi var aklınızda olsun, makası da cok acik degil ustelik, dovizcilerle asagi yukari ayni degerde alim satim oluyor.benim bildiğim atmlerde döviz yatırılıp çekilemiyor. gişeden yatırmanız gerekiyor. ben düğünümde yatırılan dövizleri yatırmıstım giseden ama atmden denemedim hiç