- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim.once bi doktorla yapsan daha iyi olmazmi.. ama en sonuncu koyu olmus epey. Yumurtlama yakin gec oluyor sanrm bendede oyle oluyor bazenValahı 20.den beri yapıyorum sabah akşam sıvı almadan ilk wc ile
Adetken bide yumurtlaman icin git istersen bilmis olursun ne nedir.. kolayliklar dilerimEvet galiba ole ama adettme 11 gün var kafam karıştı şimdi ama adet olayım 3 gunu doktora gitcem
LH seviyesi benzeri çıkmış tüm örneklerde. Normalde bir noktada yükselmesi lazım. Benim tavsiyem farklı bir marka ovulasyon kiti ile denemek.7 ekimde adet oldum 20den beri yapıyorum nasıl anlamıyorum hıc
Çok uzun süre batırıyosunuz sankı idrara..o yüzden mi acaba bu şekilde.. 2 aydır bu testleri kullanıyorum ben de çok memnunum ama testin kağıdı çıkmıs neredeyseKızlar aksam yaptım bakın Bİ en alttaki aksam yaptıgım
Olmuş gibi ama şimdi kaçıncı gün anlamadım? Adet başlangıcından itibaren kaçıncı gün?Kızlar yokmu kımse