Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar bakarmisiniz yardim lutfen

asiasikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
214
26
28
Kizlar su anki sacimda biraz turuncu renk var ben su dipleri kullu sari uclari platin ombre yapmak istiyorum kuafore gitmeyi dusunuyorum ama saclarim yipranir diye cok korkuyorum sizce bu rengi yapsam bisi olurmu? Uclari platin sarisi dusundukce tirsiyorum ama cokta yapmak istiyorum instagram sayfalarina baktim cogu kuafor yapmis bu rengi turunculara ve sozde hic yipranma olmuyormus ama ben guvenemiyorum sizin fikirleriniz nelerdir ?

Bütün kuaförler yapmıyor şöyle bir gerçek var ki sarı rengi tuttturmak için zemin olan yani ana renginin önemi eğer açılacak saç daha önce açılıp tekrar boyanıp daha sonra tekrar boyanıyorsa ve koyu renk vurulmuş ise o saça o saçı benim diyen kuaför sizin istediğiniz tonu tutturamaz genelde o harika gördüğümüz instagram sayfalarında ya phosoplu ya da orjinal saça sahip insanların açtırdığı tonlar zemin sağlam ise saçta yaptırın değilse bulaşmayın bile paranıza yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…