• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sunkiss ile sac acma faciasi

endoplazmik retikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
86
17
88
29
Merhabalar bir sorum olacak, loreal paris sunkiss renk acici jel ile koyu kumral olan saclarimi acmaya calistim diplerinede surerek.. (ki yaptigim en buyuk hata) sacin tamamina uyguladim bir kac kez ve sac tamamen turuncumsu oldu. Goren herkes sacinimi boyattin yakismis turuncu tonlari diyor iyice sinirleniyorum moral falan kalmadi birazcik rengini acmak acik kahve yada sari tonlari olsun isterken turuncu oldu saclar. Asil problem surekli dipler geliyo daha koyu renkte kendi sac rengim ve altlar actigim icin baska renk. Surekli sunkiss alip diplerede uygulamak istemiyorum cunku renkten hic memnun degilim. ombre yaptirmak istiyorum begendigim fotograflarida koyacagim zaten yalniz yine dip sorunu olmamasi icin (surekli kuafore gitmek istemiyorum) kendi sac rengime yaptirmak istiyorum. Sorum su birincisi kendi sac rengime nasil donebilirim diplere surmesem ve uzatsam (2 renk gezmek zorunda kalacam ) ikincisi biraz dipleri uzatsam daha sonra kuafor alt renkleri sariya cevirip ombre uygulayabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-20-20-17-15.webp
    Screenshot_2016-11-20-20-17-15.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 1.548
  • Screenshot_2016-11-20-20-11-39.webp
    Screenshot_2016-11-20-20-11-39.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 1.767
  • Screenshot_2016-11-20-20-23-25.webp
    Screenshot_2016-11-20-20-23-25.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 2.070
benimde saçlarımda röflelerim var ve turuncu tonlarda onlular onlardan kurtulmaya çalışıyorum bir topik açmıştım orda turuncular hakkında biraz konuştuk bir gözat istersen ayrıca küllü tonları turuncuların kapanmasına yardımcı oluyor
mor şampuan ile de turuncuları kapatabilen arkadaşlar var

benimde saçlarımda röflelerim var ve turuncu tonlarda onlular onlardan kurtulmaya çalışıyorum bir topik açmıştım orda turuncular hakkında biraz konuştuk bir gözat istersen ayrıca küllü tonları turuncuların kapanmasına yardımcı oluyor
mor şampuan ile de turuncuları kapatabilen arkadaşlar var

Mor sampuani duymamistim arastiracagim hemen, kendim ellemek istemiyorun daha fazla kuafore gitmeyi dusunuyorum duzgun bir seyler yapsin diyede kendi sac rengimi tutturabilir mi akar mi ondanda korkuyorum tesekkurler bu arada simdi topige goz atacagim

Güvendiğin bir kuaför varsa tabii ki kuaföre gitmeni öneririm. Ancak kuaför faciası da çok oluyor o yüzden mor şampuan vs deneyebilirsin.
Sunkiss vs tüm açıcılar zaten saç taban rengine göre saçı açar. Kahve tonda saçı platine kadar açmadığındsn turunculuk olur. Mmm altları daha açık istiyorsan kuaförde açtırabilirain ama biraz bu tonda takılmak istiyorsan (yani açmak ya da ombrr istemiyorsan) gümüş renk ile cila falan da yapabilirsin. Turunculuğu alır.

Ama kendin yapabileceğim en iyisi mor şampuan (silver shampoo)

Güvendiğin bir kuaför varsa tabii ki kuaföre gitmeni öneririm. Ancak kuaför faciası da çok oluyor o yüzden mor şampuan vs deneyebilirsin.
Sunkiss vs tüm açıcılar zaten saç taban rengine göre saçı açar. Kahve tonda saçı platine kadar açmadığındsn turunculuk olur. Mmm altları daha açık istiyorsan kuaförde açtırabilirain ama biraz bu tonda takılmak istiyorsan (yani açmak ya da ombrr istemiyorsan) gümüş renk ile cila falan da yapabilirsin. Turunculuğu alır.

Ama kendin yapabileceğim en iyisi mor şampuan (silver shampoo)

Valla cok haklisiniz kuafor faciasi ozellikle kesimde cok yasadim guvendigim yok ama degistirmek icinde gidecegim gibi :(

Ben aslinda kendi rengime donmek istiyorum basta yani ombre bile olacaksa dipler kendi rengim olsun altlara sari atilsin diye dusunuyorum cunku dip boyasi isi gercekten cok zor

Gumus renk cila yapilsa ne renge yaklasir sac acaba yaptirip bir sure oylemi kullansam 2 renk gezmek yerine sampuanida almayi dusunuyorum ins ise yarar cok sagolun onerileriniz icin :)

Şöyle gümüş ile cila yapılsa ya da küllü bir renkle eski saçınıza dönmez ama şu an açık olan tonun turunculuğu gider.
Mor şampuan da o şekilde rengini koyultma vs yapmayacsk sadece turunculuğu alacak. Öyle olduğunda dip rengi farklı bile olsa keskin bir geçiş olmaz yani dipler koyu uçlar açık olur ama turuncu olmadığı için geçiş yumuşak olur.
en azından dipler uzayana kadar tenk olarak rahatsız etmez

Şöyle gümüş ile cila yapılsa ya da küllü bir renkle eski saçınıza dönmez ama şu an açık olan tonun turunculuğu gider.
Mor şampuan da o şekilde rengini koyultma vs yapmayacsk sadece turunculuğu alacak. Öyle olduğunda dip rengi farklı bile olsa keskin bir geçiş olmaz yani dipler koyu uçlar açık olur ama turuncu olmadığı için geçiş yumuşak olur.
en azından dipler uzayana kadar tenk olarak rahatsız etmez

Valla harikasiniz ya cok tesekkur ederim biraz uzayinca gidip soylediklerinizi kuafore anlatip uygulayacagim 2 renk nasil gezerim diye dusunuyordum hep. Sagolun :)

Muhtemelen yaptırmışsındır saçını ama ben yine de yazayım belki başka aynı durumda olan vardır.
7.2 yani mor içeren koyu kumral boya + 9.01 gümüş ile cila yapılıp o açılan yerler eski doğal tonuna yakın hale gelebilir. Üzerine de uçlara açma işlemini yaptırabilirsin.

Muhtemelen yaptırmışsındır saçını ama ben yine de yazayım belki başka aynı durumda olan vardır.
7.2 yani mor içeren koyu kumral boya + 9.01 gümüş ile cila yapılıp o açılan yerler eski doğal tonuna yakın hale gelebilir. Üzerine de uçlara açma işlemini yaptırabilirsin.

Yok henuz yaptirmadim sacin uzamasini bekliyorum yaza dogru gidecegimde cok canimi sıkıyordu bu durum dediginiz cok iyi oldu kuafore bunu hemen soyleyecegim tam.olarak istedigim seyi yazili ifade etmissiniz cok tesekkurler

Back
X