- 17 Ekim 2016
- 86
- 17
- 88
- 29
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
Merhabalar bir sorum olacak, loreal paris sunkiss renk acici jel ile koyu kumral olan saclarimi acmaya calistim diplerinede surerek.. (ki yaptigim en buyuk hata) sacin tamamina uyguladim bir kac kez ve sac tamamen turuncumsu oldu. Goren herkes sacinimi boyattin yakismis turuncu tonlari diyor iyice sinirleniyorum moral falan kalmadi birazcik rengini acmak acik kahve yada sari tonlari olsun isterken turuncu oldu saclar. Asil problem surekli dipler geliyo daha koyu renkte kendi sac rengim ve altlar actigim icin baska renk. Surekli sunkiss alip diplerede uygulamak istemiyorum cunku renkten hic memnun degilim. ombre yaptirmak istiyorum begendigim fotograflarida koyacagim zaten yalniz yine dip sorunu olmamasi icin (surekli kuafore gitmek istemiyorum) kendi sac rengime yaptirmak istiyorum. Sorum su birincisi kendi sac rengime nasil donebilirim diplere surmesem ve uzatsam (2 renk gezmek zorunda kalacam ) ikincisi biraz dipleri uzatsam daha sonra kuafor alt renkleri sariya cevirip ombre uygulayabilir mi?