Onu bilsemmm bende veririm valla canımben ilk basta pikassos kullandim o 600 tl civarıydı ama yaşadığım şehirde hiçbir eczanede satılmıyordu. doktoruma sorarak regenesis max’a gectim. içerikleri aynı zaten. o da 300 tl civarı işte. ayy bebek olsun da 5 bin de veririm
Adetim 7 gün sürüyor 8. Günü yumurtlamam hiç anlamadım adetim 5. Gününde lekelenme oldu kahve sümüklü yapıda değişik değişik geliyor hiç gecikmem normalde bu kadar daha doğrusu hiç gecikmem bir gün oynar belkiYanlış bilgilendirmek istemem tabi ama geç döllenme olabilirmi gecmi yumurtlama görüyorsunuz
evet bende de pcos var 6 senedir.Onu bilsemmm bende veririm valla canımsendedemi PCO vardı
Bı isterden uzmana gozuk canım yorum yapamadım kelin ilacı olsa başına sürer hesabı benim kiAdetim 7 gün sürüyor 8. Günü yumurtlamam hiç anlamadım adetim 5. Gününde lekelenme oldu kahve sümüklü yapıda değişik değişik geliyor hiç gecikmem normalde bu kadar daha doğrusu hiç gecikmem bir gün oynar belki
İleri duzeymi canım duzensizmi reglerinevet bende de pcos var 6 senedir.
Doğru çok haklısınız valla ama olabilir heralde mevsimselBı isterden uzmana gozuk canım yorum yapamadım kelin ilacı olsa başına sürer hesabı benim ki
Ben mesela hiç gecikmem ya saati saatine günü gününe olurum yada iki gün önceden olurumDoğru çok haklısınız valla ama olabilir heralde mevsimsel
reglim düzenli değerlerim de çok yüksel değil. ama doktorum ultasonda bakınca sınıflara ayırsak hastaları sen son sınıfta olurdun dediİleri duzeymi canım duzensizmi reglerin
Evet bende öyleyim saati saatine günü gününe olurum bu ay böyle oldum kahve lekelenme geliyor adetin 5. Günü az da bi gecikme değil hiç fikri olan yok muBen mesela hiç gecikmem ya saati saatine günü gününe olurum yada iki gün önceden olurum
Aynı bende reglim duzen beslenme çokta değil gibireglim düzenli değerlerim de çok yüksel değil. ama doktorum ultasonda bakınca sınıflara ayırsak hastaları sen son sınıfta olurdun dedibüyük ihtimalle 6 yıldır hep düzenli beslenmeye özen gösterdiğim için hiç regl düzensizliği yaşamadim. ama bebiş de olmuyor
nisanda gel ikimiz de yumurta takibi yaptıralım. ama sen önce eşini sperm testine ikna et. ağla biraz ben öyle yaptım. çocuğum olmuyor diye psikolojim bozulmaya başlayınca esim de hiç ikiletmeden yaptı testi. hatta haftaya tekrar yapacakAynı bende reglim duzen beslenme çokta değil gibigünü gününe regl olurum en kotu iki gün erkenden olurum ama tık yok hiç bir şekilde gebelik yaşamadım
Ay benimki inat sinirleniyorum kendi pskolojim bozdun benimkinide bozcan diyornisanda gel ikimiz de yumurta takibi yaptıralım. ama sen önce eşini sperm testine ikna et. ağla biraz ben öyle yaptım. çocuğum olmuyor diye psikolojim bozulmaya başlayınca esim de hiç ikiletmeden yaptı testi. hatta haftaya tekrar yapacak
uygulamalara güvenme. yumurta akı gibi uzayan bir akıntı olursa 2-3 gün içinde yumurtlayacaksın demektir. eğer tuvalette farkedemezsen duştan sonra temiz ellerinle işaret ve orta parmağını şeyine sokAy benimki inat sinirleniyorum kendi pskolojim bozdun benimkinide bozcan diyorüzülmeye de korkuyorum onun yanında şimdi ovalasyon testi aldım bu ay onu yapcam diğer aylar ben reglden bir buçuk hafta sonrasını degerlendiriyordum ondan sonrası Cat pat ana regle yakın da seffa akıntı gördüğüm var regl belirtisi diye takmadim acaba yumurtlama mıdır oda uygulamaya göre yapıyordum
Ay hiç bilmiyorum ki bu ay yapcam bu ovalasyon testlerini son gününe kadar bakalım hangi gün cikicak uygulama doğru bilecekmi yarında doktora gidim sonra birakcam valla yoruldumuygulamalara güvenme. yumurta akı gibi uzayan bir akıntı olursa 2-3 gün içinde yumurtlayacaksın demektir. eğer tuvalette farkedemezsen duştan sonra temiz ellerinle işaret ve orta parmağını şeyine sokparmaklarını çıkardığında parmakların arasında dediğim gibi bir sıvı görürsen de yumurtlama akıntısıdır. regle yakın su gibi veya beyaz süt kesiği gibi akıntı olur veya hafif sarı.
ben de her ay bırakıcam diyip yine bırakamıyorumAy hiç bilmiyorum ki bu ay yapcam bu ovalasyon testlerini son gününe kadar bakalım hangi gün cikicak uygulama doğru bilecekmi yarında doktora gidim sonra birakcam valla yoruldum
Bende gerçi bıktım ha diyorum regl bitiyor acaba bu ay olcak mı ne yapsam diye düşünüyorumben de her ay bırakıcam diyip yine bırakamıyorum
ben de her ay bırakıcam diyip yine bırakamıyorum
olacak olacak bemce çok stres yapmadan devam edelimEki Görüntüle 3408470 regl biteli iki gün oldu başladım bakalım
İnşallah içimdeki umut kaybolmuyor ki hiç zatenolacak olacak bemce çok stres yapmadan devam edeliminşallah sonunda güzel haberi alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?