Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmisiniz lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
36
Merhaba kk üyeleri ben bundan 6 ay önce düşük yaşadım 14 haftalık di yavrum bugün bir doktora gittim bana letu diye bir ilaç verdi stresten ve heyecandan ne için sormayı unuttum . ilaç prospektüsü okuyunca meme kanseride gerekli olan ostorejen hormonu için diyor hicbirsey anlamadım bilgisi olan paylasabilirmi ALlah rızası için

letu diger bir ismide femera evet genellikle mene kanseri icin kullanılır ama bu arada yumurta gelistirir etkisi vardir klomenle 4 5 tane yumurta oluşurken ki kist yapıyor klomen bu kist yapmaz ve kaliteli az yumurta üretir

letu diger bir ismide femera evet genellikle mene kanseri icin kullanılır ama bu arada yumurta gelistirir etkisi vardir klomenle 4 5 tane yumurta oluşurken ki kist yapıyor klomen bu kist yapmaz ve kaliteli az yumurta üretir
Teşekkür ederim sağolun şöyle birşey soracam illa kulanmak gerekiyor mu bunu

Birde bunu kullandıktan sonra çatlatma iğnesi mi vuracak acaba

Evet catlatma ignesi vurulcak yumurta 18 22 mm olunca yani yumurta gelistirici bir ilaç bu daha inç klomen da olan kullandnzmi
Yok canım ben genel kontrol için gittim yaşım 35 olduğunda böyle bir yol izliyelim dedi ama benim yumuryalama gibi sorunum yoktu yumurta takibi yapalim dedi anlamadım sabirsam yasdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…