• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmisiniz 😮‍💨

greenseaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
419
110
18
Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yapayım dedim freely marka silik çizgi çıkardı kan vermeye gittim 0.05 çıktı negatif yani testmi yalancı pozitif verdi anlamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum ve idrar yolu enfeksiyonun var kasıklarım o yüzden mi ağrıyor bilemedim çıksaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum başka elimde erken gebelik testi yok strip vardı onu yaptım o da negatif çıktı:(( yanlış sonuç verme ihtimali varmı bu durumu yaşayan varmı lütfen cevap verin com endişeliyim

1000023048.webp

Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yapayım dedim freely marka silik çizgi çıkardı kan vermeye gittim 0.05 çıktı negatif yani testmi yalancı pozitif verdi anlamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum ve idrar yolu enfeksiyonun var kasıklarım o yüzden mi ağrıyor bilemedim çıksaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum başka elimde erken gebelik testi yok strip vardı onu yaptım o da negatif çıktı:(( yanlış sonuç verme ihtimali varmı bu durumu yaşayan varmı lütfen cevap verin com endişeliyim
Bu testlerin yanlış gösterme sorunları çok. En doğrusu kan vermek kanda negatif çıkmış malesef değer de tamamen sıfır yükselmesi çok zor bu saatten sonra. 🥲

Bu testlerin yanlış gösterme sorunları çok. En doğrusu kan vermek kanda negatif çıkmış malesef değer de tamamen sıfır yükselmesi çok zor bu saatten sonra. 🥲
Baktım bazılarında yanlış bazılarinda doğru vermiş ilk defa böyle birşey yaşıyorum erken gebelik testinde adete 5 gün kala kanda çıkar dediler kandada 0.05 sıfıra yakın nerdeyse yinede endişeliyim çocuk istemiyorum inşallah test yanlıştır 😢😩

Bu da softec testi yeni yaptım bunda da böyle çıktı hatta freely ve nimo yaptım sabah onlar yine hafif silik çizgi verdi :/ nimoda çok hata veriyormus
1000023139.webp

Back