Kızlar bakarmısınız düşük yapmıştım şimdi testim pozitif ve regle geçikmem var fazla bilmiyorum ?

Babyhal

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
124
43
24
Kızlar selam ben 27 martta test yaptım pozitif çıktı ayın her 30 zunda reglem gelirdi gelmedi sonra nisan 4 dünde reglem geldi biraz iş yapmıştım yarım saat sonra uzun pıhtı gibi ama beyazımsı gibiydi düşürdüm pıhtı mı bilmiyorum doktora gitmedim 1 hafta regle geçiksin giderim demiştim gitmedim düşürdüm düşürdüğüm gün gittim bebek gözükmedi hcg 30 çıkmıştı 2.gün 9 a düştü sonra birdaha gitmedim ve bugün düşükten bu yana 35 gün geçti reglem 25 gün de bir olur hani tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bana , 2 gün önce test yaptım 2 tane biri birgun önce birisi sonraki gün ikiside pozitif çıktı ne düşünüyorsunuz yarın doktora gideceğim fakat başka ülkedeyim sizlere de sormak istedim şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız . ♥️

35 günde 9 değer sıfırlanırdı sanırım tekrardan gebe kaldınız. 🥰

Hcg düşükten snra düşmüş baya ama sıfırlandıgını görmemişsiniz. Usg de bakılms ama doktor temız parca yok dedıyse muhtemelen suan yasadgnz yenı bır gebelik :) umarım saglıkla kucagınıza alırsınız düşük sonrası benımde surecim boyle olmustu bthcg sıfırlanana kadar kan verdm beyaz derı gbı parca kırmızı pıhtı gbı bısı dustu usg de temız cktı rahim 5 ay sonra gebe kaldm tekrar

35 günde 9 değer sıfırlanırdı sanırım tekrardan gebe kaldınız. 🥰
Ama bebek yapacak şekilde asla yapmadık pek sanmıyorum tekrardan olduğunu çünkü 2 buçuk senedir geri çekiliyoruz 1,2 ay deneyelim dedik onda da bebek tuttumu tutmadı mı hala anlamadık bilmiyorum inşallah ya hamileyimdir yada hiç olmamıştır 🥲

Hcg düşükten snra düşmüş baya ama sıfırlandıgını görmemişsiniz. Usg de bakılms ama doktor temız parca yok dedıyse muhtemelen suan yasadgnz yenı bır gebelik :) umarım saglıkla kucagınıza alırsınız düşük sonrası benımde surecim boyle olmustu bthcg sıfırlanana kadar kan verdm beyaz derı gbı parca kırmızı pıhtı gbı bısı dustu usg de temız cktı rahim 5 ay sonra gebe kaldm tekrar
Çok dikkat ettik bebek olmaması için 2 ay koruyalım dedik insallah üstüne gormusumdur yada hiç olmamıştır

Ama bebek yapacak şekilde asla yapmadık pek sanmıyorum tekrardan olduğunu çünkü 2 buçuk senedir geri çekiliyoruz 1,2 ay deneyelim dedik onda da bebek tuttumu tutmadı mı hala anlamadık bilmiyorum inşallah ya hamileyimdir yada hiç olmamıştır 🥲

Hayırlısı olsun inşallah. 🥰 Benim değerim çok geç sıfırlanmıştı ama sayıları tam hatırlayamıyorum belki de vücudunuzda hala hcg vardır o sebeple 2. Çizgi çıkıyordur.

Hayırlısı olsun inşallah. 🥰 Benim değerim çok geç sıfırlanmıştı ama sayıları tam hatırlayamıyorum belki de vücudunuzda hala hcg vardır o sebeple 2. Çizgi çıkıyordur.
Anladım 35 gündür regle olmuyorum ve taa gece yaptım testi ona rağmen kıpkırmızı çıkmıştı dün

Anladım 35 gündür regle olmuyorum ve taa gece yaptım testi ona rağmen kıpkırmızı çıkmıştı dün

Kıpkırmızı mı? Fotoğrafı var mı ya merak ettim. 9 olan değer hiç düşmese bile öyle kırmızı olmaz ki

Korundugunz haldemı bu deger ozmn dış gebelik flan olmasın inşAllah ya :KK43:

Yok en son düşük yaparken gittik doktora o değerler o zamanın ben sadece gece test yaptım pozitif
He anladm suan sadece idrar testı yaptınız bthcg degerını bılmıyorsunuz 9 deger coktan sfrlanmıstr kıpkırmızı cktysa testte mutlaka yenı bır gebelıktır. Ben bu gebelıgımı bthcg 5-8 arası bır degerle ogrenmıstım adetten once ama degerım boyleyken ıdrar testım okdr siliktiki ikinci cızgı ben bile zor görüyordum

2 gün geçti biraz rengi soldu

Eklentiler

• 20220611_013931.jpg
    20220611_013931.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 20220611_013931.jpg
    20220611_013931.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 83
He anladm suan sadece idrar testı yaptınız bthcg degerını bılmıyorsunuz 9 deger coktan sfrlanmıstr kıpkırmızı cktysa testte mutlaka yenı bır gebelıktır. Ben bu gebelıgımı bthcg 5-8 arası bır degerle ogrenmıstım adetten once ama degerım boyleyken ıdrar testım okdr siliktiki ikinci cızgı ben bile zor görüyordum
Olabilir o zaman ne diyelim rabbimin mücizesidir yarın belli olur haber veririm bakalim hayirlisi olsun inşallah sanada testi atayım biraz rengi soldu ama 2 gün oldu yapali

Eklentiler

• 20220611_013931.jpg
    20220611_013931.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 84
Olabilir o zaman ne diyelim rabbimin mücizesidir yarın belli olur haber veririm bakalim hayirlisi olsun inşallah sanada testi atayım biraz rengi soldu ama 2 gün oldu yapali
InsAllah guzel haberlerını beklıyoruz :) ama bence gebesın eger oyleyse sorunsuz bır gebelık yasarsın ınsAllah ve saglıkla kucagınıza almak nasıp olur 🙏🏻🥰

X